Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Răzbunătorii: Războiul Infinitului Film Online Subtitrat HD

Advertising

Loading...Răzbunătorii: Războiul Infinitului online subtitrat in romana. Când răzbunătorii: Războiul Infinitului lovește teatrele în 2018, va fi punctul culminant al unui deceniu de povestiri în lumea cinematografică Marvel. Optzeci de filme, zeci de ore de episoade TV și ani de acumulare vor duce la un showdown între The Avengers și Thanos (Josh Brolin), cel mai rău băiat rău din MCU. În ansamblu, este un pedigree excelent acolo, majoritatea fanilor MCU, care sunt de acord că ultimele două filme ale lui Captain America sunt printre cele mai frumoase din univers. Pe 14 august 2016, frații Russo au înjosit că s-au îndreptat spre Atlanta pentru pre-producție. Mare parte a filmului va fi împușcată acolo, în plus față de Scoția. Russul a debutat pe 8 septembrie 2016 și a arătat că Brolin a îmbrăcat un costum mocap. La 8 noiembrie 2016, ei au tachinat că cercetau locații într-un loc care arată foarte groaznic ca ceva din Doctor Strange. Răzbunătorii: Războiul Infinitului online subtitrat este disponibil si in limba romna la calitate HD. Frații Russo nu au abandonat un sinopsis, dar au spus că (și al patrulea film Avengers după un an mai târziu) va fi punctul culminant al MCU până acum – sfârșitul unor lucruri și începutul altora. Infinity War își ia numele dintr-o serie de șapte emisiuni Marvel Comic din 1992, care este, de fapt, o continuare a seriei Marvel Comics din 1991, The Infinity Gauntlet. În primul rând, puțin despre Gauntletul Infinit. Se spune povestea lui Thanos, un Titan nebun, care sa aplecat pe revendicarea fiecăruia dintre Pietrele Infinitului pentru a obține puteri divine și a distruge jumătate din viața simțitoare din univers pentru a-și impresiona dragostea, Moartea. Eroii Pământului se îmbină împreună pentru a-l lupta după ce reușește în căutarea lui (da, el ucide jumătate din viața simțitoare a universului). Seria de urmărire a Războiului Infinit devine și mai sălbatică, eroii Marvel lupindu-i pe cei răi.
În MCU, Thanos a încercat în liniște să adune pietrele ca creierele din spatele Bătăliei de la New York și răufăcătorul care la trimis pe Ronan (Lee Pace) în căutarea unei pietre Infinity (Gardienii galaxiei). La sfârșitul vârstei lui Ultron, în cele din urmă, sa ridicat de pe scaun, luând gunoiul goi Infinity (o mănușă care poate găzdui toate pietrele) și declarând: „Bine, o voi face eu însumi”. Deși în prezent nu are pietre, probabil că îi va aduna în cele din urmă până în prezent și filmul – sau poate războiul Infinitului va fi în legătură cu adunarea pietrelor. Russos conduce, de asemenea, un al patrulea film Avengers – care a fost anterior numit Răzbunători: Războiul Infinit – Partea a II-a. Regizorii au spus că filmele vor fi foarte diferite, deci numele din partea a II-a nu a fost o reprezentare corectă. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Răzbunătorii: Războiul Infinitului Film Online Subtitrat HD

Răzbunătorii: Războiul Infinitului online subtitrat in romana. Când răzbunătorii: Războiul Infinitului lovește teatrele în 2018, va fi punctul culminant al unui deceniu de povestiri în lumea cinematografică Marvel. Optzeci de filme, zeci de ore de episoade TV și ani de acumulare vor duce la un showdown între The Avengers și Thanos (Josh Brolin), cel mai rău […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?