Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Răzbunare şi adrenalină – Crank, online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Crank – Răzbunare şi adrenalină 2006, film online DVDRip, subtitrat în Română

Carlito (Carlos Sanz) este un hispanic influent în crima organizată din Los Angeles. Ameninţat de invazia rivalilor chinezi, Carlito solicită serviciile unui mafiot care se ocupă cu asasinatele la comandă, Don Kim (Keone Young). Prolificul asasin englez Chev Chelios (Jason Statham) primeşte misiunea de-a trimite „mesaje sângeroase” către chinezi. Totuşi, aceste mesaje au fost interpretate de chinezi mult mai grav decât se aştepta Carlito. El apoi încearcă să se scoată, spunând că regretă acest lucru şi că a fost prost sfătuit. Pentru a se revanşa în faţa chinezilor, el promite că-l va elimina pe Chelios.

Ricky Verona (Jose Pablo Cantillo), mâna dreaptă a lui Carlito, care nu-l simpatiza prea tare pe Chelios nici înainte de această situaţie, se foloseşte de ocazie pentru a-l scoate din joc definitiv. În timp ce Chelios dormea în apartamentul său, Verona intră peste el şi îi injectează un drog sintetic (denumit cândva drept „Cocktail-ul din Beijing” şi de cele mai multe ori „Rahatul Chinezesc”) care inhibă fluxul de adrenalină, făcând inima să bată tot mai încet şi, într-un final, să se oprească definitiv, iar victima moare. Chelios se trezeşte şi găseşte o înregistrare video în care i se explică faptul că mai are aproximativ o oră până ce îşi va face efectul acel drog şi îi va opri inima.

Chelios îl sună pe Miles (Dwight Yoakam), doctorul personal al mafiei, care-i spune că pentru a supravieţui trebuie să-şi menţină fluxul de adrenalină constant, fie prin emoţii puternice sau pericol, fie prin injectarea de adrenalină artificială, epinefrină. Cu propria adrenalină care ţine drogul la distanţă, Chelios pătrunde într-un spital şi fură multe medicamente, mult mai multe decât îl sfătuise Miles să ia şi, de asemenea, îşi ia puţină „energie” cu ajutorul unui defibrilator. Pentru a-şi menţine adrenalina la cote suficient de mari, el se implică într-o serie de acţiuni necugetate, precum bătaia cu alţi gangsteri, jafuri, sau lupta cu poliţia.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?