Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Rampage (2018) Film online subtitrat HD

Advertising

Loading... Megastarul mondial Dwayne Johnson face titlul de aventură de acțiune a New Line Cinema Rampage, pentru regizorul / producătorul Brad Peyton. Beau Flynn, John Rickard și Hiram Garcia produc, de asemenea, filmul, care se află în prezent în Atlanta, pentru o ediție din 20 aprilie 2018. Rampage marchează cea de-a treia colaborare dintre Johnson, Peyton și Flynn, în urma blockbuster-ului San Andreas. În urma celei mai recente fotografii cu George Pepe și Dwayne Johnson, New Line a lansat primul sinopsis pentru Rampage, care dezvăluie noi detalii despre personajul lui Dwayne Johnson, Davis Okoye.
„Primatologul Davis Okoye (Johnson), un om care ține oamenii la distanță, împărtășește o legătură strânsă cu George, gorila extraordinar de inteligentă, care a fost în grija sa de la naștere. Dar un experiment genetic rătăcit transformă această maimuță blândă într-un monstru înfricoșător Pentru a face lucrurile mai rău, în curând a fost descoperit că există alți prădători alfa altercați în mod asemănător.Ca noii creșteri monștri rup în America de Nord, distrugând totul în calea lor, echipele Okoye cu un inginer genetic discreditat pentru a asigura un antidot, drumul său printr-un câmp de luptă în continuă schimbare, nu numai pentru a opri o catastrofă globală, ci pentru a salva creatura înfricoșătoare, care a fost odată prietenul său „. Filmul Rampage (2018) face parte din categoria filme online 2017. Rampage este de asemenea nominalizata la Oscar, Naomie Harris (Moonlight), Malin Akerman (Billions TV), Jake Lacy (Girls TV), Joe Manganiello (True Blood) și Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead); precum și pe P.J. Byrne, pe Marley Shelton (Solace), pe Hill Breanne (San Andreas), pe Jack Quaid (Matt Gerald) și pe Matt Gerald (Daredevil). Servind ca producatori executivi sunt Marcus Viscidi, Dwayne Johnson, Dany Garcia si Jeff Fierson, cu co-productie Wendy Jacobson. Scenariul este realizat de Ryan Engle și Adam Sztykiel, poveste de Ryan Engle, bazată pe jocul Rampage.
Echipa de creație include designerul de producție Barry Chusid (San Andreas), directorul de imagine Jaron Presant (secția a doua, Star Wars: The Last Jedi), editorul Jim May (Goosebumps) și designerul de costume Melissa Bruning (Dawn of the Planet of the Apes) . Muzica va fi compusa de Andrew Lockington, care a creat scorurile pentru San Andreas si Journey 2: Insula misterioasa. Creaturile lui Rampage vor fi aduse la viata de catre aclamatul supraveghetor VFX, Colin Strause (San Andreas, X-Men: Apocalypse), cu Weta Digital (The Lord of the Rings Trilogy, Dawn of the Planeta Maimutelor).
Rampage este o prezentare New Line Cinema, o producție Wrigley Pictures / Flynn Picture Company / 7 Bucks Entertainment, în asociere cu ASAP Entertainment. Acesta va fi distribuit de Warner Bros. Pictures, o companie de divertisment Warner Bros. New Line Cinema a lansat acest film de monstru pe 20 aprilie 2018, unde va merge împotriva comediei „The Pact” a lui Universal. Acum că producția este în desfășurare, sperăm că vom stabili mai multe fotografii în viitorul apropiat.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Rampage (2018) Film online subtitrat HD

 Megastarul mondial Dwayne Johnson face titlul de aventură de acțiune a New Line Cinema Rampage, pentru regizorul / producătorul Brad Peyton. Beau Flynn, John Rickard și Hiram Garcia produc, de asemenea, filmul, care se află în prezent în Atlanta, pentru o ediție din 20 aprilie 2018. Rampage marchează cea de-a treia colaborare dintre Johnson, Peyton […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?