Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Rally Car (2018) Online subtitrat HD

Advertising

Loading...


Rally Car (2018) Online subtitrat la calitate HD. Keanu-ssance este în plină desfășurare, dar iată câteva știri care ar putea determina ca această traiectorie ascendentă să se oprească.
Înainte de a ajunge la vestea proastă, să mergem pe aceeași pagină. Am stiut de cateva luni ca Keanu Reeves este pregatit sa joace intr-un film de curse filmat in China, numit Rally Car. Iată rezumatul:
Raliul de automobile se bazează pe un șofer cald-shot campion NASCAR (Reeves), care nu vrea să creadă că zilele lui de glorie sunt în spatele lui. Când viața sa profesională și personală începe să scape de sub control, el este forțat să participe la o cursă internațională de raliuri cu mize mari pe fața Chinei, cu o tânără fată chineză în calitate de copilot, pentru a dovedi că este încă un răzbunător care crede că este. Rally Car (2018) Online subtitrat este un film de actiune de nota 10! Singurul lucru care ar putea să nu fie atât de groaznic … vestea proastă este cine o va îndruma. În timp ce am auzit inițial un raport conform căruia regizorul Harato Zwart, regizat de Karate Kid, urma să meargă în spatele camerei, acum THR spune că va fi de fapt regizorul francez Olivier Megaton la cârma. Megaton este omul responsabil pentru încărcarea grămelor de gunoi cum ar fi Transporter 3, Taken 2 și Taken 3. Este unul dintre cei mai răi regizori de acțiune în viață – poate vreodată – și nu are absolut nici un sentiment de a transmite informațiile geografice necesare în filmele sale. Rally Car (2018) Online subtitrat face parte din categoria fime 2018.
Megaton este un acolit cam cam nebun, care este fizic incapabil să facă un film bun. Deci este extrem de îngrijorător că el va călăuzi pe Reeves prin acest film într-o perioadă atât de interesantă în cariera actorului. Sper că Reeves va reuși cumva să scoată acest film din dumpster cu o forță pură de voință, dar când ai un regizor atât de consistent ca Megaton care conduce spectacolul, este o luptă pe care nici măcar nu o pot gândi Neo victorie. Vzionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Rally Car (2018) Online subtitrat HD

Rally Car (2018) Online subtitrat la calitate HD. Keanu-ssance este în plină desfășurare, dar iată câteva știri care ar putea determina ca această traiectorie ascendentă să se oprească.Înainte de a ajunge la vestea proastă, să mergem pe aceeași pagină. Am stiut de cateva luni ca Keanu Reeves este pregatit sa joace intr-un film de curse filmat […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?