Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Pulp Fiction, online HD, subtitrat în limba Română

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Pulp Fiction (1994), online HD, subtitrat în limba Română

Asasinii plătiţi Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) şi Vincent Vega (John Travolta) merg la apartamentul lui Brett pentru a recupera o servietă a şefului lor, gangsterul Marsellus Wallace (Ving Rhames). După ce Vincent verifică servieta, Jules împuşcă unul dintre asociaţii lui Brett (Frank Whaley), iar apoi citează un pasaj din biblie înainte de a-l ucide şi pe el. Ceva mai târziu, campionul la box Butch Coolidge (Bruce Willis) acceptă o sumă mare de bani de la Marsellus pentru a se lăsa învins în următorul său meci.

În ziua următoare, Vincent cumpără heroină de la furnizorul său obişnuit şi apoi se duce să o ia pe soţia lui Marsellus, Mia (Uma Thurman), pe care acesta i-a cerut s-o conducă atunci când nu este el disponibil. Cei doi se duc la un concurs şi apoi se întorc amândoi acasă cu trofeul. În timp ce Vincent este la baie, Mia îi găseşte heroina şi, confundând-o cu cocaina, o trage pe nas şi îşi pierde cunoştinţa din cauza supradozei.

Vincent se grăbeşte să o ducă la Lance (Eric Stoltz) acasă unde o readuc la viaţă cu ajutorul unei injecţii de adrenalină direct în inimă. Butch îl trădează pe Marsellus şi câştigă meciul, omorându-şi adversarul în ring. La motelul unde el şi iubita lui, Fabienne (Maria de Medeiros), încearcă să fie cât mai discreţi, Butch descoperă că aceasta a uitat să-i pună în bagaje ceasul din aur al tatălui său şi se înfurie foarte tare. Întorcându-se la apartament pentru a-l lua, el observă o armă în bucătărie şi aude zgomote la baie, ceea ce denotă faptul că este aşteptat de cineva care să-l ucidă.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?