Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Proud Mary (2018)

Advertising

Loading...

Proud Mary online subtitrat in romana calitate hd . Filmul cu titlul Proud Mary pune in evidenta viata unei femei foarte abila si desteapta in domeniul sau renumit. Aceasta lucreaza pentru o familie extrem de bogata si trebuie sa indeplineasca diferite ordine de la acestia. Ea este mult cunoscuta pentru talentul sau si capacitatile inumane de care da dovada. Pe timpul unei operatiuni foarte complicate aceasta greseste si il va lasa pe un baietel fara mama. Instinctul matern i se activeaza si nu poate concepe ca acest baiat singur in aceasta lume sa nebuna sa traiasca. Ea se simte vinovata pentru ceea ce a facut si decide sa se ocupe de el asa cum poate fiind constienta ca fiecare greseala se plateste.

Un film de actiune si in acelasi timp cu o morala foarte apasatoare. Protagonista este pe cale sa faca niste alegeri foarte importante deoarece a facut o serie de fapte care nu pot fi trecute cu vederea.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Proud Mary (2018)

Proud Mary online subtitrat in romana calitate hd . Filmul cu titlul Proud Mary pune in evidenta viata unei femei foarte abila si desteapta in domeniul sau renumit. Aceasta lucreaza pentru o familie extrem de bogata si trebuie sa indeplineasca diferite ordine de la acestia. Ea este mult cunoscuta pentru talentul sau si capacitatile inumane […]

Genul: Actiune, Filme 2018, Proud Mary - Asasina, Thriller

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?