Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Proud Mary (2018) Online Subtitrat HD

Advertising

Loading...Proud Mary (2018) Online Subtitrat in limba romana la calitate HD. Screen Gems, studioul responsabil pentru „Proud Mary” a fost destul de drăguț pentru a face produsul lor aproape imposibil pentru mine să văd înainte de termenul limită. Genurile de filme de acest gen, de multe ori, nu au proiecții de critici, ceea ce este bine, dar, practic, fiecare film are în prezent proiecții de noapte. Manhattan are sute de sute de ecrane de film, dar nici unul dintre ei nu a jucat joi „Proud Mary”. Nu cred că asta are legătură cu calitatea; „Omul de zăpadă”, care este de aproximativ 50 de ori mai rău decât acest film, nu numai că ne-a dat toate indicii, dar ne-a oferit, de asemenea, premieri timpurii la fiecare teatru care a început-o vineri. Dimpotrivă, Screen Gems urma să mă facă să lucrez pentru această revizuire, trimițându-mă pe o Odisee pentru a rivaliza poemul epic al lui Homer. Eroul acestui remake – să-l numim Odieseus – la găsit în cele din urmă pe Ithaca după o navetă de două ore într-un cinematograf din Jamaica, Queens. Și voi fi sincer: Profesionalismul nu are nimic de-a face cu asta; Am vrut doar să văd filmul ăsta. Din moment ce remorcă superbă, care a jucat ca gangbusters de fiecare dată când am văzut-o la teatre, am fost feking pentru preluarea lui Taraji P. Henson pe „Gloria” lui John Cassavetes. „Proud Mary” este întâmpinată de o actriță nominalizată la Oscar, , „Hidden Figures” a făcut o sumă de bani necinstit la box-office. Cu toate acestea, Screen Gems ascundea filmul de la critici ca și cum ar fi fost un baiat frate beat care încerca să prăbușească un soi clasic de cravată neagră. Proud Mary (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. „Proud Mary” nu merită lipsa de credință a studioului său în ea. De fapt, este aproape bun, atât de aproape de succes încât defectele sale devin cu adevărat frustrant. Aceste deficiențe sunt toate în spatele camerei, începând cu o cinematografie îngrozitoare de Dan Laustsen. Nu am văzut un film obsedat de lumina care venea prin jaluzelele din 1984. Lumina este atît de distractivă încât scoate din ochi toată fața lui Danny Glover în cea mai bună scenă. S-au scris multe despre incapacitatea Hollywoodului de a aprinde pielea neagră, dar având în vedere că Laustsen a împușcat și „Mimic” și „The Shape of Water”, trebuie să concluzionez că iluminarea lui este o alegere stilistică greșită.
Editarea este, de asemenea, problematică, deoarece scenele de acțiune (și chiar cele dramatice) prea adesea termină mai multe bătăi prea curând. Cadențele sunt oprite și s-au grabit; de multe ori acțiunea sau acțiunea a fost atât de implicată încât am vrut să petrec mai mult timp în scenă. Scenariștii Steve Antin, John Stuart Newman și Christian Swegal au pus mai multă dramă decât s-ar putea aștepta la un acționar standard, dar actorii capabili sunt subminați de construcția filmului. Directorul Babak Najafi reușește să corecteze problema stimulării în timpul climatului excelent de acțiune, dar este prea puțin, prea târziu. Proud Mary (2018) Online Subtitrat este un film actiune foarte bine facut. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Proud Mary (2018) Online Subtitrat HD

Proud Mary (2018) Online Subtitrat in limba romana la calitate HD. Screen Gems, studioul responsabil pentru „Proud Mary” a fost destul de drăguț pentru a face produsul lor aproape imposibil pentru mine să văd înainte de termenul limită. Genurile de filme de acest gen, de multe ori, nu au proiecții de critici, ceea ce este bine, […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?