Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Prison Break: The Final Break, Online Subtitrat

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Prison Break: The Final Break, Online Subtitrat

Povestea începe cu Sara fiind arestată pentru uciderea Christinei Hampton în timpul recepţiei nunţii lui Michael. Imaginile de pe camerele video au fost alterate pentru a se elimina arma din mâna Christinei şi a face să pară că Sara a împuşcat-o cu sânge rece, nu din auto apărare. Ea este dusă în penitenciarul din Miami unde din cauza suprapopulării deţinutele sunt ţinute în aceeaşi clădire cu deţinuţii. Gretchen Morgan priveşte din depărtare fiind deja reţinută după evenimentele din „The Sunshine State”.

În apropiere se află şi închisoarea pentru bărbaţi unde se află Krantz şi Theodore “T-Bag” Bagwell. T-Bag continuă să îl ajute pe General cu toate că acesta susţine că nu are bani atunci când T-Bag îi cere să plătească lucrurile de contrabandă pe care i le oferă. Generalul o contractează pe Gretchen şi îi oferă acesteia suma de 100 de mii de dolari pentru a o ucide pe Sara. Deoarece Gretchen nu pare capabilă să îndeplinească misiunea rapid, se oferă o recompensă oricui o ucide pe Sara.

Sara este mai apoi otrăvită, însă viaţa îi este salvată de medicii închisorii. Michael află despre atacuri de la avocatul ei şi cere gardienilor să o protejeze, numai că ea refuză. Când află despre recompensă, Michael hotărăşte că singurul mod de-a o proteja este să o scoată din închisoare aşa că îi recrutează din nou pe Lincoln Burrows şi pe Fernando Sucre pentru a-l ajuta să îndeplinească misiunea de evadare. Gretchen îi vede pe cei doi şi îi cere Sarei să o includă şi pe ea în planul lor de evadare.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?