Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Pretty in Pink, filme online subtitrat în Română

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Pretty in Pink 1986 film online subtitrat în Română

Andie Walsh locuieşte împreună cu tatăl său Jack într-o surburbie din Chicago. Ea este liceeană în ultimul an, iar tatăl său mai mult şomează decât munceşte. Cel mai bun prieten al lui Andie este Phil Dale, acesta din urmă fiind îndrăgostit de ea, dar nu are curajul să-i spună ceea ce simte cu adevărat pentru ea. În liceu, Phil şi Andie, printre alţi colegi, sunt hărţuiţi de colegii aroganţi şi bogaţi, cu precădere de Benny Hanson şi iubitulacesteia, Steff McKee, care are la rândul său un interes faţă de Andie.

În timp ce lucrează după orele de curs la TRAX, un magazin de muzică new wave, Andie începe să vorbească despre balul bobocilor cu managera ei Iona, iar aceasta o sfătuieşte să meargă chiar dacă nu are un partener. Blane McDonough, unul dintre tinerii bogaţi care e prieten cu Steff, începe să stea de vorbă cu Andie şi în cele din urmă o invită să iasă cu el în oraş.

În noaptea primei întâlniri, Andie îl aşteaptă pe Blane la TRAX, dar acesta întârzie. Phil intervine şi îi cere să iasă cu el, dar aceasta îl ignoră. Simţindu-se că a fost păcălită, Iona îi oferă lui Andie câteva sfaturi în timp ce Phil, încă neştiind ce s-a întâmplat, întreabă care e problema. Când Blane soseşte, Phil se supără şi se ceartă cu Andie, acesta încercând să-i explice faptul că Blane nu va face nimic altceva decât s-o rănească. Întâlnirea lor este una cu peripeţii, însă chiar şi aşa cei doi se pun de acord să continue să se vadă, numai că Steff începe să îl preseze să se distanţeze de ea.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?