Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Piratii din Caraibe 6 Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Piratii din Caraibe 6 Online Subtitrat in limba romana la calitate HD. Vara trecuta, Piratii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales au venit si au mers fara prea multa pompa si circumstanta. Continuarea are doar 30% la Rotten Tomatoes și, deși are un rating de 4,7 de la critici (care este cel mai important număr de pe site-ul agregator de revizuire), aceasta nu este încă o recepție caldă. Deci, vom vedea mai multe filme Piratii din Caraibe?
Producatorul Jerry Bruckheimer se antreneaza in box office-ul pentru Piratii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales, care a realizat aproape 70 de milioane de dolari sub ultimul film la box office-ul intern, iar al patrulea film a fost deja 68 milioane dolari in urma precedentei continuare. Dar, în ciuda atitudinii sale optimiste cu privire la performanța secvenței, suna ca Walt Disney Pictures va trebui să aștepte să vadă cum Dead Men Tell No Tales face pe video acasă înainte de a continua cu o nouă aventură. Piratii din Caraibe 6 Online Subtitrat face parte in categoria filme 2017. ntr-un interviu acordat filmei Yahoo, Jerry Bruckheimer nu a putut să se oprească la performanța filmului la box-office, învinuind performanțele reduse la box office-ul internațional cu privire la rata de conversie dintre moneda americană și cea străină:
„Cred că a fost fenomenal. Vreau să spun că vorbești despre cel de-al cincilea film dintr-o serie pe o piață în jos, iar dolarul american este atât de puternic încât obținem mai puține venituri din străinătate. Acest film ar fi [făcut] un miliard de dolari dacă ar fi revenit în aceeași situație financiară ca pe Stranger Tides. Dar am pierdut 27% din banii noștri doar prin rata de conversie. ” hiar dacă Jerry Bruckheimer pictează un portret pozitiv al Piraților din Caraibe, Disney trebuie să vadă unde se prăbușesc chipsurile atunci când vine vorba de câștigurile lor. Filmul costa 230 de milioane de dolari pentru a face, și asta nu include marketingul. Nu suntem siguri cât de mult trebuie să facă pentru a justifica o urmărire, dar datorită scenei post-credite de la final, avem o idee despre locul în care va merge franciza. Trebuie să așteptăm și să vedem ce se întâmplă cu lansarea videoclipului de acasă. Piratii din Caraibe 6 Online Subtitrat este un film de nota 10 de pura aventura. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Piratii din Caraibe 6 Online Subtitrat

Piratii din Caraibe 6 Online Subtitrat in limba romana la calitate HD. Vara trecuta, Piratii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales au venit si au mers fara prea multa pompa si circumstanta. Continuarea are doar 30% la Rotten Tomatoes și, deși are un rating de 4,7 de la critici (care este cel mai important număr […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?