Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Peter Rabbit (2018) – Peter Iepurașul Online Subtitrat HD

Advertising

Loading...Peter Rabbit (2018) – Peter Iepurașul Online Subtitrat gratis in limba romana la calitate HD. Primul remorcher Peter Rabbit ne introduce noua versiune a lui Peter, relatată de James Corden, care a apărut în show-talk-ul de noapte, aparent prezentând o manifestare cu adevărat extrovertită a caracterului clasic al cărților pentru copii, cu atribute de personalitate extrem de mărită.
În timp ce poveștile vechi descriu în mod obișnuit exploatațiile sterile ale lui Peter pentru a fura culturile lui McGregor, acest Peter ia produse purulente la un nivel cu mult peste acest concept simplu, invadând casa fermierului să găzduiască o petrecere plină cu colegi de animale în timp ce el este departe. Cu toate acestea, după întoarcerea inevitabilă a lui McGregor (jucată în forma de acțiune live de Domhnall Gleeson), lucrurile devin nebunește, făcând aparent tonul imaginii. Peter Rabbit (2018) – Peter Iepurașul Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. Peter Rabbit, eroul răutăcios și aventuros, care a captivat generații de cititori, acum își asumă rolul principal al propriei sale comedii ireverente, contemporane, cu atitudine. În film, disputa lui Peter cu domnul McGregor (Domhnall Gleeson) escaladează la înălțimi mai mari ca niciodată, în timp ce rivalizează pentru afecțiunile iubitului iubit de animale care trăiește alături (Rose Byrne). James Corden spune personajul lui Peter cu spiritul jucăuș și farmecul sălbatic, cu Margot Robbie, Elizabeth Debicki și Daisy Ridley, care interpretează rolurile vocii tripletelor, Flopsy, Mopsy și Cottontail. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Peter Rabbit (2018) – Peter Iepurașul Online Subtitrat HD

Peter Rabbit (2018) – Peter Iepurașul Online Subtitrat gratis in limba romana la calitate HD. Primul remorcher Peter Rabbit ne introduce noua versiune a lui Peter, relatată de James Corden, care a apărut în show-talk-ul de noapte, aparent prezentând o manifestare cu adevărat extrovertită a caracterului clasic al cărților pentru copii, cu atribute de personalitate […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?