Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Peppermint 2018 film online subtitrat

Advertising

Loading...Peppermint 2018 film online subtitrat. Peppermint este un film thriller de acțiune american vigilent, în regia lui Pierre Morel, cu Jennifer Garner. Daca va intrebati despre ce este vorba in acest superb film online subtitrat ei bine, veti afla un pic mai jos cateva detalii.

Atunci când soțul și fiica lui Riley North (Jennifer Garner) sunt uciși într-o împușcătură de către membrii unei înțelegeri și ucigașii se plimbă liber datorită funcționarilor corupți pe salariul cartelului, ea ia lucrurile în propriile mâini și caută o justiție vigilantă împotriva acelora care i-au distrus viața. E o poveste foarte interestanta pe care va invit sa o vizionati.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Peppermint 2018 film online subtitrat

Peppermint 2018 film online subtitrat. Peppermint este un film thriller de acțiune american vigilent, în regia lui Pierre Morel, cu Jennifer Garner. Daca va intrebati despre ce este vorba in acest superb film online subtitrat ei bine, veti afla un pic mai jos cateva detalii. Atunci când soțul și fiica lui Riley North (Jennifer Garner) […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?