Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

People, Places, Things, online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

People, Places, Things (2015), online pe net subtitrat in limba Româna

Filmul începe cu Will Henry (Jemaine Clement, un novelist grafic şi instructor de artă care ajustează decoraţiuni pentru petrecerea aniversară a ficelor sale gemene în vârstă de cinci ani, Clio (Aundrea Gadsby) şi Colette (Gia Gadsby). Când încearcă să dea de partenera sa, Charlie (Stephanie Allynne), el o găseşte pe aceasta în compania unui bărbat pe nume Gary (Michael Ghernus) cu care aceasta din urmă are o aventură amoroasă. Ea îl anunţă pe Will că nu se mai simte fericită cu relaţia lor şi îl părăseşte în favoarea lui Gary.

Un an mai târziu, Will locuieşte într-o casă mai mică şi îşi vede fetele doar în weekend. Cu toate că are o relaţie bună cu ele şi doreşte să petreacă mai mult timp alături de fetiţele sale, Charlie are dubii că este capabil să îşi asume îndatoririle de părinte. De asemenea, Charlie îi spune că se va mărita cu Gary şi va avea un copil cu acesta.

Una dintre studentele lui, Kat (Jessica Williams), îl invită pe Will să vină la o cină pentru a o cunoaşte pe mama ei singură, Diane (Regina Hall). Will remarcă faptul că Diana este o femeie atrăgătoare şi plăcută, cu toate că nu are prea mult respect faţă de studiile lui Kat şi, implicit, faţă de meseria lui. Diane îl informează pe Will că ea deja se întâlneşte cu cineva în ciuda faptului că puştoaica a încercat să o cupleze cu diverşi bărbaţi în trecut, astfel că Will pleacă după cină.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?