Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Patriots Day – Ziua Patrioţilor, online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Patriots Day – Ziua Patrioţilor, online pe net subtitrat in limba Româna

În data de 15 aprilie, 2013, fraţii Dzhokhar şi Tamerlan Tsarnaev (Alex Wolff şi Themo Melikidze) au detonat două bombe în timpul Maratonului de la Boston şi au cauzat o panică publică uriaşă, dar şi multe victime. Doi tineri îndrăgostiţi pe nume Patrick Downes (Christopher O’Shea) şi Jessica Kesky (Rachel Brosnahan) sunt răniţi serios şi duşi la spitale diferite, iar acolo fiecare dintre ei primeşte o veste care le va schimba viaţa pentru totdeauna: va fi nevoie să li se amputeze picioarele.

În tot acest timp, familistul Steve Woolfenden este şi el rănit şi separat de băieţelul său pe nume Leo, care e salvat de poliţie şi dus într-o locaţie sigură. Agentul special din cadrul FBI-ului, Richard DesLauriers (Kevin Bacon), este desemnat să ancheteze acest caz de terorism împreună cu poliţistul din Boston, Ed Davis (John Goodman) şi Sergentul de Poliţie din Watertown, Jeffrey Pugliese (J. K. Simmons), în timp ce un alt Sergent al Poliţiei, Tommy Saunders (Mark Wahlberg), caută dovezi şi ajută oamenii care au fost răniţi sau separaţi de cei dragi în haosul produs.

Printre cei pe care îi ajută el se află şi Patrick şi Jessica, dar şi Steven şi Leo. Analiştii de la FBI urmăresc filmările surprinse de camerele de supraveghere din momentul atentatului şi îi identifică pe cei doi fraţi ca fiind principalii suspecţi, însă DesLauriers are reţineri în a face publică poza lor fără a mai avea dovezi în plus care să-i incrimineze. Cu toate acestea, Davis îl presează s-o facă, iar oamenii lui Pugliese conduc o adevărată vânătoare de oameni şi caută din casă în casă pentru a-i găsi pe cei doi presupuşi terorişti.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?