Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Patients of a Saint (2019) film subtitrat in romana

Advertising

Loading...

Patients of a Saint (2019) film subtitrat in romana. Când metodele medicale sunt împinse la limitele lor, cele mai extreme teste ajung pe insula St. Leonards din Atlanticul de Nord, o închisoare regândită pentru unii dintre cei mai violenți criminali din lume. Singura lor speranță de ieșire este să se supună experimentelor. Cu toate acestea, atunci când un experiment ia o direcție catastrofică, prizonierii, medicii și gardienii trebuie să se unească pentru a supraviețui unei boli oribile, care își transformă complet gazdele. Unitățile de maximă securitate devin un labirint fără ieșire pentru supraviețuitorii disperați să iasă afară de pe insulă. Ceea ce nu știu ei este că acest virus fabricat de om are un plan mult mai mare pentru ei. Oare vor reuși să suprviețuiască teribilei amenințări?

Filmul Patients of a Saint (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor horror. Vizioneaza film-ul Patients of a Saint online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!


Informatii despre film Adaugat acum 4 months in urma
Patients of a Saint (2019) film subtitrat in romana

Patients of a Saint (2019) film subtitrat in romana. Când metodele medicale sunt împinse la limitele lor, cele mai extreme teste ajung pe insula St. Leonards din Atlanticul de Nord, o închisoare regândită pentru unii dintre cei mai violenți criminali din lume. Singura lor speranță de ieșire este să se supună experimentelor. Cu toate acestea, […]

Genul: film subtitrat, filme 2019, Horror

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?