Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Palm Beach (2019) online HD subtitrat in romana

Advertising

Loading...

Palm Beach (2019) online HD subtitrat in romana. Un grup de vechi prieteni se reunesc în Palm Beach pentru a sărbători o zi de naștere specială, dar tensiunea se instalează atunci când secrete profunde ies la suprafață. Pentru a-și sarbători ziua de naștere, Frank decide împreună cu soția sa, Charlotte, să organizeze o petrecere de trei zile la casa lor de lux din Palm Beach, invitându-și cei mai apropiați prieteni. Frank, un bogat fost manager din domeniul muzical a invitat la petrecerea sa și doi foști membri ai trupei sale, Leo și Billy, împreună cu soțiile lor, Eva și Bridget. Petrecerea începe bine, cu mâncare gustoasă, mult râs, vinuri și muzică, dar nu durează prea mult până să apară noi și vechi resentimente și, mai grav, amenințarea unui vechi secret care stă sa iasă la lumină. Pe măsură ce tensiunile încep să se accentueze, apar întrebări cu privire la istoria bogată pe care acest grup a împărtășit-o odată.

Filmul Palm Beach (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Palm Beach online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!


Informatii despre film Adaugat acum 4 months in urma
Palm Beach (2019) online HD subtitrat in romana

Palm Beach (2019) online HD subtitrat in romana. Un grup de vechi prieteni se reunesc în Palm Beach pentru a sărbători o zi de naștere specială, dar tensiunea se instalează atunci când secrete profunde ies la suprafață. Pentru a-și sarbători ziua de naștere, Frank decide împreună cu soția sa, Charlotte, să organizeze o petrecere de […]

Genul: Comedie, Drama, film subtitrat, filme 2019

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?