Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Padmaavat 2018, filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

Padmaavat 2018 film online subtitrat în Română

În Afganistanul secolului al 13-lea, Jalaluddin Khilji din dinastia Khilji plănuieşte să preia tronul din Delhi. Nepotul său Alauddin Khilji îi aduce în dar un struţ întreg deşi i s-a cerut să aducă doar o pană a acestuia. În schimb, el o cere de soţie pe fiica lui Jalauddin, Mehrunisa. Nunta lor este organizată, dar în noaptea marelui eveniment Alauddin are o aventură de-o noapte cu o altă femeie. Cineva este martor la adulterul său, însă nu apucă să trăiască prea mult pentru a povesti.

Totuşi, Mehrunisa află despre adulter în timpul nunţii şi este stupefiată. Între timp, în Sinhala (actuala Sri Lanka) prinţesa Padmavati îl răneşte accidental pe conducătorul Rajputului, Maharawal Ratan Singh, pe care-l confundă cu o căprioară în timp ce se află la vânat într-o pădure. Ea îl ia pentru a-i îngriji rana şi acesta îşi mărturiseşte identitatea şi motivul pentru care a călătorit până la Sinhala. După o vreme, deşi el este căsătorit, cei doi se îndrăgostesc unul de altul.

Ratan o cere de soţie pe Padmavati, iar ea acceptă acest lucru având binecuvântarea tatălui ei. Jalaluddin preia tronul din Delhi şi îl trimite pe Alauddin să respingă o invazie Mongolă. El reuşeşte să facă asta, dar realizează şi un raid asupra Devagiri. Jalaluddin este informat despre ambiţiile pe care le are Alauddin de-a prelua tronul de la soţia sa şi nepot. El porneşte apoi către Kara pentru a se întâlni cu Alauddin şi îi oferă în dar sclavul MalikKafur. Alauddin ordonă apoi ca Jalaluddin şi amantele sale să fie ucise, iar apoi se proclamă drept noul Sultan.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Padmaavat 2018, filme online subtitrat în Română

Padmaavat 2018 film online subtitrat în Română În Afganistanul secolului al 13-lea, Jalaluddin Khilji din dinastia Khilji plănuieşte să preia tronul din Delhi. Nepotul său Alauddin Khilji îi aduce în dar un struţ întreg deşi i s-a cerut să aducă doar o pană a acestuia. În schimb, el o cere de soţie pe fiica lui […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?