Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Paddington 2 (2017) Film online subtitrat HD

Advertising

Loading...Primul Paddington a fost o surpriză totală când a intrat în teatre în 2014. Bazându-se pe cele mai populare cărți de copii cu același nume, campania de marketing originală și neuniformă a fost departe de a reprezenta calitatea reală. Într-adevăr, primul Paddington a găsit o cale de a-și echilibra cu succes marca de umor Monty Python-esque, împreună cu inima și sentimentul de aventură găsite în materialul său sursă.
Deci, frica de a intra in Paddington 2 este de acelasi tip cu care te confrunti cu orice continuare, mai ales cand primul film al francizei a fost o astfel de aventura surprinzator de incantatoare. Este o mare bucurie atunci sa lasati filmul stiind ca aceste temeri au fost in zadar, ca regizor care a revenit, Paul King a reusit sa livreze un sequel care nu este doar la fel de bun ca si predecesorul sau, dar uneori, se simte si mai coerent, distractiv , și inventiv.
Continuarea nu pierde prea mult timp prin revenirea cu ursul său titular și iubitor (exprimat cu precizie de către Ben Whishaw) și cu familia sa umană din Londra, The Browns, care îl tratează pe Paddington drept unul dintre ei acum și includ în fiecare dintre hobby-urile și interesele lor diferite. Iar ziua de naștere a mătușii sale Lucy (Imelda Staunton), filmul începe cu faptul că Paddington a lucrat mai multe slujbe de zi cu zi în jurul cartierului său din Londra pentru a strânge destui bani pentru a cumpăra o carte legendară pop-up din Londra, pe care o crede va fi darul perfect pentru ea. Filmul Paddington 2 (2017) online subtitrat face parte din categoria filme online 2017. Totuși, toate planurile lui Paddington sunt greșite atunci când este arestat pentru furtul cărții pop-up. Într-una dintre cele mai bune piese turnate din film de asemenea, hoțul se dovedește a fi nimeni altul decât Hugh Grant a lui Phoenix Buchanan, un actor decolorate cu o dragoste de deghizări, care trăiește în vecinătatea Paddington și crede cartea pop-up-l va conduce la o avere secretă – unul suficient de mare pentru a-l ajuta să finanțeze o revenire în cariera sa de actorie.
De acolo, Paddington 2 face ceea ce fac toate sequel-urile mari și se rotește fiecare dintre diferitele sale subiecte în jurul caracterelor sale. Dar chiar și mai impresionant, filmul face o treabă bună la rigidă între ele pe tot parcursul rulării sale, ca Paddington face tot posibilul pentru a supraviețui în închisoare, în timp ce în același timp, Browns lucreze neobosit pentru a dovedi nevinovăția lui înainte de Buchanan poate să scape cu schema lui .
Pe hârtie, suna foarte mult pentru un film de familie de 103 de minute pentru a încerca să se împacheteze în timpul său de execuție, dar Paddington 2 îl scoate cu culori zburatoare. Pentru că nu trebuie să piardă mult timp introducând oricare dintre personajele sale principale, filmul are camera de respirație pentru a dezvolta și a explora efectiv fiecare dintre diferitele sale subploturi, în timp ce își completează în continuare lumea fictivă deja fermecătoare, cu mai multe personaje memorabile. Paddington 2 (2017) online subtitrat la calitate HD.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Paddington 2 (2017) Film online subtitrat HD

Primul Paddington a fost o surpriză totală când a intrat în teatre în 2014. Bazându-se pe cele mai populare cărți de copii cu același nume, campania de marketing originală și neuniformă a fost departe de a reprezenta calitatea reală. Într-adevăr, primul Paddington a găsit o cale de a-și echilibra cu succes marca de umor Monty […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?