Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Pacific Rim Uprising (2018)

Advertising

Loading...Dar când o amenințare și mai neașteptată este dezlănțuită pentru a rupe prin orașele noastre și pentru a aduce lumea în genunchi, i se dă o ultimă șansă de a trăi moștenirea tatălui său de către sora lui înstrăinată, Mako Mori (Rinko Kikuchi) – care conduce o nouă generație curajoasă de piloți care au crescut în umbra războiului. În timp ce caută dreptate pentru cei căzuți, singura lor speranță este să se unească împreună într-o revoltă globală împotriva forțelor de dispariție.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Pacific Rim Uprising (2018)

Dar când o amenințare și mai neașteptată este dezlănțuită pentru a rupe prin orașele noastre și pentru a aduce lumea în genunchi, i se dă o ultimă șansă de a trăi moștenirea tatălui său de către sora lui înstrăinată, Mako Mori (Rinko Kikuchi) – care conduce o nouă generație curajoasă de piloți care au crescut […]

Genul: 2018, Actiune, Aventura, Filme 2018, Sci-Fi

Tag-uri: , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?
 

“Pacific Rim Uprising (2018)” 1 comment
  1. Ghita claudiu - 2 years in urma

    John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) joacă rolul rebelului Jake Rusalii, un pilot Jaeger, un promițător, al cărui tată legendar și-a dat viața pentru a câștiga victoria omenirii împotriva monstruoasei “Kaiju”. Jake a abandonat antrenamentul doar pentru a fi prins într-o lume interlopă criminală. Dar când o amenințare și mai neașteptată este dezlănțuită pentru a rupe prin orașele noastre și pentru a aduce lumea în genunchi, i se dă o ultimă șansă de a trăi moștenirea tatălui său de către sora lui înstrăinată, Mako Mori (Rinko Kikuchi) – care conduce o nouă generație curajoasă de piloți care au crescut în umbra războiului. În timp ce caută dreptate pentru cei căzuți, singura lor speranță este să se unească împreună într-o revoltă globală împotriva forțelor de dispariție. Jake este alăturat de pilotul rival talentat Lambert (Fate of the Furious “Scott Eastwood) și de hackerul Jaeger de 15 ani, Amara (nou venit Cailee Spaeny), deoarece eroii PPDC devin singura familie pe care a plecat-o. Ridicându-se pentru a deveni cea mai puternică forță de apărare pentru a merge vreodată pe pământ, ei vor stabili un curs pentru o aventură spectaculoasă, pe scară largă. Pacific Rim Uprising este regizat de Steven S. DeKnight (Daredevil al lui Netflix, Spartacus de la STARZ), dar și de stelele Jing Tian, ​​Burn Gorman, Adria Arjona și Charlie Day.