Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Pacific Rim 2: Revolta (2018) Film Online Subtitrat

Advertising

Loading...Jake Pentecost, fiul lui Stacker Rusalii, se reuneste cu Mako Mori pentru a conduce o noua generatie de piloti Jaeger, inclusiv rivalul Lambert si hackerul Amara de 15 ani, impotriva unei noi amenintari Kaiju. Primul sinopsis al sequel-ului Pacific Rim Uprising al Universal Pictures and Legendary Pictures te scutește de lupta următoare a lui Jaeger pentru a salva Pământul și piloții care vor fi în comandă. Creativul creator Guillermo Del Toro a ajutat la lansarea unei noi francize cu câțiva ani în urmă, cu lansarea Pacific Rim, un epic monstru de luptă cu robotul. Chiar dacă filmul avea o recepție călduță, box-ul internațional a propulsat filmul înainte pentru a justifica o continuare.
În timp ce fanii primului se pot aștepta la acțiune Jaeger vs. Kaiju, continuarea a fost schimbată de la început. Daredevil showrunner Steven S. DeKnight conduce povestea și are Star Wars Star John Boyega atașat să conducă, în timp ce el joacă fiul de Păstrarea Rusaliilor (Idris Elba). Datorită primei sinopsisuri a filmului, avem în cele din urmă câteva detalii de caractere pentru el și o încurcătură a amenințării la îndemână. Filmul Pacific Rim 2: Revolta 2018 face parte din categoria filme online 2018. Conflictul care se întinde între alte monștri de distrugere în masă și mașinile super-mașini pilotate de om, construite pentru a le învinge, a fost doar un preludiu al atacului total asupra umanității în revoluția Pacific Rim.
John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) joacă rolul rebelului Jake Pentecost, un pilot Jaeger care-și promite odată legendarul tată care și-a dat viața pentru a câștiga victoria omenirii împotriva monstruoasei „Kaiju.” Jake a abandonat antrenamentul doar pentru a fi prins într-o lume interlopă criminală. Dar când o amenințare și mai neașteptată este dezlănțuită pentru a rupe orașele noastre și pentru a aduce lumea în genunchi, i se dă o ultimă șansă să trăiască moștenirea tatălui său de către sora lui înstrăinată, Mako Mori (Rinko Kikuchi) – care conduce o nouă generație curajoasă de piloți care au crescut în umbra războiului. În timp ce caută dreptate pentru cei căzuți, singura lor speranță este să se unească împreună într-o revoltă globală împotriva forțelor de dispariție. Jake este alăturat de pilotul rival talentat Lambert (Fate of the Furious „Scott Eastwood) și de hackerul Jaeger, de 15 ani, Amara (nou venit Cailee Spaeny), deoarece eroii PPDC devin singura familie pe care a plecat-o. Ridicându-se pentru a deveni cea mai puternică forță de apărare pentru a merge vreodată pe pământ, ei vor stabili un curs pentru o aventură spectaculoasă, pe scară largă.
Pacific Rim Uprising este regizat de Steven S. DeKnight (Daredevil al lui Netflix, Spartacus de la STARZ), dar și de stelele Jing Tian, Burn Gorman, Adria Arjona și Charlie Day. 

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Pacific Rim 2: Revolta (2018) Film Online Subtitrat

Jake Pentecost, fiul lui Stacker Rusalii, se reuneste cu Mako Mori pentru a conduce o noua generatie de piloti Jaeger, inclusiv rivalul Lambert si hackerul Amara de 15 ani, impotriva unei noi amenintari Kaiju. Primul sinopsis al sequel-ului Pacific Rim Uprising al Universal Pictures and Legendary Pictures te scutește de lupta următoare a lui Jaeger pentru […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?