Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Overboard (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Overboard (2018) Online Subtitrat in roamana la calitate HD. Garry Marshall din 1987, comedia de amnezie Goldie Hawn / Kurt Russell devine actualizată pentru 2018 cu Overboard. Această nouă preluare a materialului inversează genurile celor care conduc, dar în mare parte spune aceeași poveste – cu mai multe pratfalls. Anna Faris, Eugenio Derbez și Eva Longoria. Urmăriți remake-ul remorcului peste bord de mai jos.
În 1987, tânărul din viața reală Goldie Hawn și Kurt Russell au jucat în Overboard. Hawn a jucat o moștenitoare răsfățată, care îi înșelăță pe un maestru jucat de Russell. Când personajul lui Hawn coboară cu un caz de amnezie, Russell decide să ajungă chiar prin convingerea lui Hawn că este soția lui și o introduce într-o viață normală, de clasă muncitoare. Este un set de discuții în cel mai bun caz! Acum povestea devine o inversare a rolului cu remake-ul. De data aceasta, Anna Faris joacă rolul schubului de clasă muncitoare, care îl trudește pe Eugenio Derbeș să se gândească că este soțul ei. Acest lucru pare a fi o mulțime de probleme pentru a trece la un-up pe cineva, dar hei, ce știu? Să urmărim noua remorcă peste bord, nu? Overboard (2018) Online Subtitrat este un film de comedie romantic foarte reusit.În mod ciudat, chiar dacă Faris este în mod clar steaua acestui film, ea nu obține nici măcar o taxă de vârf deasupra lui Derbez. Ciudat! Peste bordul pare mai inofensiv, dacă este puțin derivat. Faris este de fapt un stagiu minunat pentru o zi de modă Goldie Hawn, a cărei turnare a fost o idee deosebit de bună. Și schimbarea genurilor conducătorilor, astfel încât este o femeie care se răzbună pe un bărbat, nu este o idee pe jumătate rea. Acestea fiind spuse, această remorcă este aproape în întregime lipsită de umor; sau mai degrabă, ar trebui să spun că umorul afișat aici nu aterizează deloc.
Faris, care a devenit proeminent în franciza Scary Movie, este un interpret foarte talentat și amuzant, care tocmai nu a reușit să aterizeze partea dreaptă pentru a-și ajuta cariera să decoleze. Va ajuta peste bord? Cred că o să vedem. Nu stiu cat de mult va avea un impact acest film – este originalul Overboard tipul de comedie pe care oamenii doresc sa o vada remodelat? Sau chiar asta contează?
Noul Overboard vine de la directorii Bob Fisher, care au scris Nunta Crashers, și Rob Greenberg, care a fost un scriitor pe Frasier. De asemenea, Fisher și Greenberg au scris scenariul pentru acest film. În plus față de Faris și Derbez, Overboard îl vede pe Eva Longoria, John Hannah și Swoosie Kurtz. Iată rezumatul oficial. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Overboard (2018) Online Subtitrat

Overboard (2018) Online Subtitrat in roamana la calitate HD. Garry Marshall din 1987, comedia de amnezie Goldie Hawn / Kurt Russell devine actualizată pentru 2018 cu Overboard. Această nouă preluare a materialului inversează genurile celor care conduc, dar în mare parte spune aceeași poveste – cu mai multe pratfalls. Anna Faris, Eugenio Derbez și Eva Longoria. […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?