Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Outside In (2018), filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

Outside In (2018), filme online subtitrat în Română

Un manboy stagnat-adolescent se întoarce în orașul său natal după 20 de ani de închisoare.Deși a făcut parte din seria de seriozitate la scară mică a activității sale anterioare pe marele ecran, prima caracteristică a lui Lynn Shelton de la „Laggies” din 2014 (în ciuda multor lucrări de televiziune între cele două) se extinde pe recursul modest al filmelor anterioare, cele mai bune până în prezent. Filmul „Outside In”, co-scriitorul Jay Duplass , se întoarce după 20 de ani de închisoare în orașul său natal, unde singura persoană pe care o dorește cu adevărat să o vadă este profesorul său de liceu, jucat de Edie Falco .
Revizuit la Festivalul de Film de la Toronto (prezentare specială), 8 septembrie 2017. Timp de desfășurare: 109 MIN.

PRODUCȚIE : O PRODUCȚIE de livadă a unei producții Duplass Brothers. (Vânzări internaționale: ICM, Los Angeles.) Producători: Mel Eslyn, Lacey Leavitt. Producători executivi: Jay Duplass, Mark Duplass. Co-producător: Jonathan Caso.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Outside In (2018), filme online subtitrat în Română

Outside In (2018), filme online subtitrat în Română Un manboy stagnat-adolescent se întoarce în orașul său natal după 20 de ani de închisoare.Deși a făcut parte din seria de seriozitate la scară mică a activității sale anterioare pe marele ecran, prima caracteristică a lui Lynn Shelton de la „Laggies” din 2014 (în ciuda multor lucrări […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?