Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Operation Finale 2018 film subtitrat in romana

Advertising

Loading...
Operation Finale 2018 film subtitrat in romana.

Operation Finale 2018 este un film biografic de drama si istorie, regizat de catre Chris Weitz. Operația Finale este un film de teatru istoric american viitoare regizat de Chris Weitz și scris de Matthew Orton. Filmul îl numește pe Oscar Isaac ca Peter Malkin și Ben Kingsley ca Adolf Eichmann, cu Lior Raz, Melanie Laurent, Nick Kroll și Joe Alwyn în roluri de sprijin. Complotul urmărește povestea vânătorilor nazisti evrei care au încercat să găsească și captureze fostul ofițer SS Adolf Eichmann în 1960. Filmul este programat să fie lansat în Statele Unite pe 29 august 2018.

Daca va intrebati despre ce este vorba, ei bine, o sa va zicem doar un mic detaliu, si anume ca este vorba despre spionii israelieni care lucrează pentru a descoperi și captura pe Adolf Eichmann.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Operation Finale 2018 film subtitrat in romana

Operation Finale 2018 film subtitrat in romana. Operation Finale 2018 este un film biografic de drama si istorie, regizat de catre Chris Weitz. Operația Finale este un film de teatru istoric american viitoare regizat de Chris Weitz și scris de Matthew Orton. Filmul îl numește pe Oscar Isaac ca Peter Malkin și Ben Kingsley ca […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?