Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Omul accidentului (2018) Film online subtitrat HD

Advertising

Loading...Omul accidentului (2018) online subtitrat in romana la calitate HD. „Pe baza comicului britanic subteran Toxic! de Pat Mills (creatorul comicului „Judge Dredd”) și de Tony Skinner, această adaptare întunecată, plină de umor și stil violent, îl numește pe Scott Adkins ca Om de Accident, ucigaș cu pietre la rece, care trebuie să se confrunte cu o galerie de necinstiți asasini nemiloși dezvălui adevărul despre asasinarea fostului său iubit. ACCIDENT MAN își atinge ținta cu o combinație letală de divertisment cu scene de lupte explozive și momente hilar. ” „Mike Fallon (Scott Adkins), Omul Accidentelor, este un ucigaș de piatră rece, a cărui lovituri metodice, deflectă poliția și îi încântă clienții, el este cel mai bun la ceea ce face. Dar când un iubit este târât în lumea interlopă din Londra și ucis de propriul său echipaj, Fallon este forțat să distrugă viața pe care o cunoștea pentru a îi ține pe cei responsabili și să-i răzbune pe singura persoană care îi însemna ceva.
Puteți recunoaște Scott Adkins ca Mike Fallon, cunoscut ca Omul Accident și Amy Johnston ca Jane The Ripper. Omul accidentului (2018) online subitrat este un film de actiune. Scott Adkins joacă rolul unui asasin care ascunde loviturile sale ca accidente ordinare de zi cu zi. Asta a spus nu vă faceți griji, vom ajunge să-l văd luptând în jurul valorii de ca războinic rel!
Pe lângă Scott Adkins, distribuția include Ray Stevenson, Ashley Greene, David Paymer, Michael Jai White, Ray Park, Amy Johnston, Perry Benson, Nick Moran, Ross O’Hennessy, Tim Man, Leon Finnan și Brooke Johnston. Omul accidentului (2018) online subtitrat in la calitate HD, rolul principal il are Scott Adkins. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Omul accidentului (2018) Film online subtitrat HD

Omul accidentului (2018) online subtitrat in romana la calitate HD. „Pe baza comicului britanic subteran Toxic! de Pat Mills (creatorul comicului „Judge Dredd”) și de Tony Skinner, această adaptare întunecată, plină de umor și stil violent, îl numește pe Scott Adkins ca Om de Accident, ucigaș cu pietre la rece, care trebuie să se confrunte cu […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?