Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Ocean’s 8 (2018) online subtitrat HD

Advertising

Loading...Ocean’s 8 (2018) online subtitrat in limba romana gratis. Acest film este taxat ca o continuare a francizei Ocean’s Eleven de la regizorul Steven Soderbergh care a început în 2001. Trilogia cu George Clooney, Brad Pitt și Matt Damon (printre altele) sa dovedit a fi foarte reușită, încasând peste 1 miliard de dolari în întreaga lume colectiv . Ocean’s Eight ar urma să urmeze o formulă similară, doar cu rotația pe care echipa de hoți o are de-o femeie. Sandra Bullock joacă rolul lui Debbie Ocean, sora lui Danny din Clooney, și lucrează cu o echipă de alți infractori pentru a-și face treaba. Ocean’s 8 (2018) online subtitrat face parte din categoria flme 2018. Încercând scenariul pe trilogia Oceanul 11, care include George Clooney și Brad Pitt, Ocean’s 8 va fi și Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Mindy Kaling și Awkwafina (n.a., rapper și comedian Nora Lum).
Gary Ross conduce filmul, iar vechiul său prieten și colaborator, Steven Soderbergh, care a condus trilogia Oceanului, va fi la dispoziție ca producător. Ross a declarat că Oceanul 8 va fi „o extensie și o continuare a filmelor anterioare”.
Detaliile detaliilor nu au fost încă dezvăluite, dar este rezonabil să presupunem că filmul va include heisturi efectuate cu precizie cu ceasornic și o mulțime de răsturnări. Ocean’s 8 (2018) online subtitrat este un film de actiune si de crima ce merita vizionat! Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Ocean’s 8 (2018) online subtitrat HD

Ocean’s 8 (2018) online subtitrat in limba romana gratis. Acest film este taxat ca o continuare a francizei Ocean’s Eleven de la regizorul Steven Soderbergh care a început în 2001. Trilogia cu George Clooney, Brad Pitt și Matt Damon (printre altele) sa dovedit a fi foarte reușită, încasând peste 1 miliard de dolari în întreaga lume […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?