Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

O noapte nebună, nebună – Rough Night, Online Subtitrat

Advertising

Loading...

Rough Night – O noapte nebună, nebună 2017, Online Subtitrat

În anul 2006, patru fete pe nume Jess (Scarlett Johansson), Alice (Jillian Bell), Frankie (Ilana Glazer) şi Blair (Zoë Kravitz) se împrietenescpe când se află în primul lor an de facultate. Un deceniu mai târziu, ele se reunesc, iar Jess se află pe punctul de-a se căsători cu logodnicul său Peter. Alice hotărăşte că cele patru prietene ar trebui să petreacă un weekend în Miami pentru a petrece împreună. Lor li se alătură Pippa (Kate McKinnon), prietena pe care Jess şi-a făcut-o în timpul unui semestru petrecut în Australia.

Ele petrec la un club şi apoi se gândesc că ar fi mişto să angajeze un stripper. În momentul în care acesta ajunge la uşa lor, fetele îl îndreaptă pe stripper către Jess, însă aceasta devine rapid jenată de situaţie. În timpul numărului de dans se produce un accident nefericit şi stripperul se răneşte fatal. Înainte de-a se hotărî ce vor face în continuare, Jess este sunată de Peter şi menţionează faptul că au angajat un stripper.

Peter înţelege greşit mesajul ei şi crede că aceasta vrea să-l părăsească, aşa că se grăbeşte să ajungă la Miami pentru a o convinge să nu facă acest pas. Prietenele cumpără apoi un telefon cu cartelă şi îl sună pe unchiul lui Blair care este avocat, iar acesta le spune că riscă să primească până la 15 ani de închisoare, însă ar putea să scape de condamnare în cazul în care nu se găseşte niciun cadavru. Femeile hotărăsc apoi să scape de cadavru pentru a evita puşcăria, însă e mai uşor de spus decât de făcut.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
O noapte nebună, nebună – Rough Night, Online Subtitrat

Rough Night – O noapte nebună, nebună 2017, Online Subtitrat În anul 2006, patru fete pe nume Jess (Scarlett Johansson), Alice (Jillian Bell), Frankie (Ilana Glazer) şi Blair (Zoë Kravitz) se împrietenescpe când se află în primul lor an de facultate. Un deceniu mai târziu, ele se reunesc, iar Jess se află pe punctul de-a […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?