Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

O crimă perfectă – An American Crime, online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

O crimă perfectă – An American Crime, online pe net subtitrat in limba Româna

În anul 1965, adolescenta de 16 ani Sylvia Likens (Ellen Page) şi sora ei cu probleme de sănătate, Jenny (Hayley McFarland), cu un an mai mică decât ea, se bucură de un carnaval. Părinţii lor, Lester (Nick Searchy) şi Betty (Romy Rosemont), care lucrează la acel carnaval, s-au împăcat după o ceartă mai vehe şi se pun de acord să facă un tur împreună. Pentru a se obişnui cu aceste schimbări, ei hotărăsc să lase surorile în grija unei mame singure pe nume Gertrude Baniszewski (Catherine Keener) cu ai cărei copii fetele s-au împrietenit.

Gertrude acceptă asta deoarece i s-a promis suma de 20 de dolari săptămânal pentru a avea grijă de surori. La început, şederea este una plăcută, însă după ce plata întârzie să apară lucrurile se schimbă. Furioasă, Gertrude le bate cu cureaua la subsolul casei. Plata, împreună cu o scrisoare din partea părinţilor, ajunge în cele din urmă, însă ea aruncă scrisoarea şi nu le spune nimic fetelor.

Fiica ei, Paula (Ari Graynor), este şi ea supărată atunci când Sylvia îl informează pe iubitul ei abuziv despre faptul că a rămas însărcinată. Gertrude o obligă pe Sylvia să îşi ceară scuze pentru că a „împrăştiat minciuni” şi îl pune pe fiul ei Johnny (Tristan Jarred) s-o imobilizeze pe Sylvia pentru ca Paula să o poată bate. Zvonurile cu privire la sarcina Paulei încep curând să circule prin şcoală. Între timp, Jenny găseşte scrisoarea la gunoi şi o pune pe Sylvia să îi sune pe părinţi, însă acest lucru nu face decât să crească în intensitate abuzurile.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?