Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

November Criminals (2017), film online HD subtitrat în Română

Advertising

Loading...

November Criminals (2017), film online HD subtitrat în Română

Filmul începe cu eroul principal Addison (Ansel Elgort) care povesteşte despre moartea mamei sale. În zilele noastre, Addison se află în ultimul an de liceu, iar cea mai bună prietenă a sa, Phoebe (Chloe Grace Moretz), este una dintre cele mai populare din şcoală. Discutând într-o maşină despre zilele care vor urma la facultate, Addison se plânge lui Phoebe că ea nu prea are ochi şi pentru el, iar aceasta, spre surprinderea lui, îi propune să devină „prieteni cu beneficii” pentru a-şi pierde virginitatea împreună.

Înainte de-a trece la acţiune, cei doi opresc la o cafenea unde Addison se întâlneşte cu un prieten afro-american pe nume Kevin (Jared Kemp). În timp ce Addison şi Phoebe îşi consumă consumaţia, la cafenea apare un individ pe motocicletă care îl ucide pe Kevin. Lumea lui Addison se tulbură din nou şi începe imediat o muncă de detectiv, lucru care îl îngrijorează pe tatăl său (David Strathairn), o enervează pe mama lui Phoebe (Catherine Keener) şi îl face pe directorul şcolii (Terry Kinney) să îl suspende.

Explorarea lui Addison a lumii traficanţilor de droguri din Washington D.C. este prezentată într-un mod destul de rasist. Când Addison, având-o pe Phoebe după el, îşi face apariţia într-un loc unde se produc şi distribuie drogurile, managerul Bo se uită le Phoebe şi îl întreabă pe Addison dacă aceasta este un cadou pentru el, ceea ce nu îi pică prea bine nici lui Addison nici prietenei sale.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
November Criminals (2017), film online HD subtitrat în Română

November Criminals (2017), film online HD subtitrat în Română Filmul începe cu eroul principal Addison (Ansel Elgort) care povesteşte despre moartea mamei sale. În zilele noastre, Addison se află în ultimul an de liceu, iar cea mai bună prietenă a sa, Phoebe (Chloe Grace Moretz), este una dintre cele mai populare din şcoală. Discutând într-o […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?