Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Nostalgia (2018) Online Subtitrat HD

Advertising

Loading...


Nostalgia (2018) Online Subtitrat gratis in limba romana. Pellington a adunat o piesă puternică aici: Jon Hamm, Nick Offerman, Amber Tamblyn, Patton Oswalt, Catherine Keener, Ellen Burstyn, Bruce Dern, John Ortiz și James LeGros. În timp ce aspectul filmului este destul de frapant, unele momente din remorcă par să se limiteze la melodrama supra-gătită – dar asta ar putea fi doar rezultatul remorcii, și nu filmul în sine. Nostalgia arata ca o alta mare expozitie pentru Ellen Burstyn, o actrita fantastica care ar fi trebuit sa castige un Oscar pentru cea mai buna actrita pentru rolul ei devastator in Requiem pentru un vis, dar pierdut de Julia Roberts.
Dar mă descurc. Pellington este un regizor foarte bun, și sunt un mare fan al lui Perry, care a scris și regizat atât Regina Pământului, cât și Ascultă-l pe Philip. Acest lucru nu arată în întregime ca tipul de film pe care îl scrie în mod normal, dar sunt curios să văd cum se dovedește acest lucru. Iată rezumatul oficial. Filmul Nostalgia (2018) Online Subtitrat face parte din categori filme 2018. Drepturile de distribuție ale lui Nostalgia au fost preluate de Bleecker Street la Festivalul de Film Sundance din 2017, deși în realitate nu au fost afișate acolo (în ciuda rapoartelor contrare). Este unul dintre cele două filme ale lui Alex Ross Perry, cu care a participat: a scris și regizat filmul Exiturile de Aur, cu Emily Browning, Adam Horowitz, Mary Louise Parker, Jason Schwartzman, Chloe Sevigny și Analeigh Tipton. , Cu câteva zile înainte de eliberarea lui Nostalgia, așa că, dacă îți joci bine cărțile, poți să-ți dai cadou un dublu caracter Alex Ross Perry. Nostalgia (2018) Online Subtitrat acum la calitate HD.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Nostalgia (2018) Online Subtitrat HD

Nostalgia (2018) Online Subtitrat gratis in limba romana. Pellington a adunat o piesă puternică aici: Jon Hamm, Nick Offerman, Amber Tamblyn, Patton Oswalt, Catherine Keener, Ellen Burstyn, Bruce Dern, John Ortiz și James LeGros. În timp ce aspectul filmului este destul de frapant, unele momente din remorcă par să se limiteze la melodrama supra-gătită – dar […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?