Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

No Manches Frida 2 (2019) online subtitrat

Advertising

Loading...

No Manches Frida 2 (2019) online subtitrat. Zequi (Omar Chaparro) și Lucy (Martha Higareda), sunt pe cale să se căsătorească,dar asta nu se va mai intampla, pentru că Zequi după petrecerea burlacilor, ajunge într-o astfel de formă proastă la nunta, motiv pentru care Lucy decide să o încheie cu el.
Scoala lor este invitata la unele jocuri interșcoale de pe plajă. Zequi fostul deținut transformat într-un profesor excelent, crede că această călătorie este locul perfect pentru a o recâștiga pe iubita lui. Aici Lucy s-a reantalnit cu o dragoste veche, care intre timp, și-a pierdut kilogramele în plus și este antrenorul unei echipe adverse. Acum, Zequi nu numai că trebuie sa câștige concursul, pentru a salva scoala, ci și inima lui Lucy, din nou, pentu a-si salva fericirea.

Informatii despre film Adaugat acum 10 months in urma
No Manches Frida 2 (2019) online subtitrat

No Manches Frida 2 (2019) online subtitrat. Zequi (Omar Chaparro) și Lucy (Martha Higareda), sunt pe cale să se căsătorească,dar asta nu se va mai intampla, pentru că Zequi după petrecerea burlacilor, ajunge într-o astfel de formă proastă la nunta, motiv pentru care Lucy decide să o încheie cu el.Scoala lor este invitata la unele […]

Genul: 2019

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?