Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

New Police Story – Polițist la ananghie, filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

New Police Story – San ging chaat goo si 2004 (Polițist la ananghie) film online HD subtitrat în Română

Un grup de tineri jefuiesc o bancă având ca intenţie să împuşte ofiţerii de poliţie pentru a scăpa. Inspectorul Chan Kwok-wing şi echipa lui sunt chemaţi să aresteze grupul după ce li se descoperă ascunzătoarea. Cu toate acestea, ascunzătoarea indivizilor este plină de capcane şi întreaga echipă este decimată. Fiind singurul care iese cu viaţă din acest incident, Chan este copleşit de vină şi îşi ia un concediu de un an de zile. Chan este găsit de un străin care îl ia la el acasă.

Străinul se identifică drept Frank Cheng, noul partener pe care-l va avea Chan. Frank încearcă diverse mijloace de-al convinge pe Chan să revină în activitate şi să preia un caz împreună, dar Chan refuză cu tărie până când indivizii care l-au adus în starea aceasta reapar în peisaj. La secţie, Frank îi spune lui Chan ca el este fratele mai mic al lui Kwong şi îl convinge să se reaplece asupra cazului.

Superiorul lui Chan, Chiu Chan, fiind de părere ca singurul motiv pentru care raidul s-a sfârşit dezastruos a fost încrederea prea mare a sa, îl provoacă să rezolve cazul înaintea lui. Frank şi Chan îl convinge pe fostul coleg al lui Sam Wong să dezvăluie un indiciu din noaptea primului jaf, un ceas pe care l-a obtinut de la unul dintre hoţi în timpul confruntării. El le spune că unul dintre membrii grupului este o femeie şi că le place să joace anumite jocuri. Aceste informaţii sunt confirmate de către un coleg ofiţer de poliţie.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
New Police Story – Polițist la ananghie, filme online subtitrat în Română

New Police Story – San ging chaat goo si 2004 (Polițist la ananghie) film online HD subtitrat în Română Un grup de tineri jefuiesc o bancă având ca intenţie să împuşte ofiţerii de poliţie pentru a scăpa. Inspectorul Chan Kwok-wing şi echipa lui sunt chemaţi să aresteze grupul după ce li se descoperă ascunzătoarea. Cu […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?