Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Neruda (2016), filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

Neruda (2016), filme online subtitrat în Română

După ce câştigă alegerile electorale din anul 1946 primind ajutor important din partea Comuniştilor, noul preşedinte al statului Chile se întoarce împotriva lor, interzice partidul şi ordonă arestări în masă. Senatorul Pablo Neruda fostul ambasador şi un foarte cunoscut poet, îşi face cunoscută rapid opoziţia faţă de represiunea care există. Avertizat de faptul că se află în mare pericol din cauza poziţiei sale politice, el alege să îşi ia soţia pe nume Delia şi să pornească spre munţii din Argentina, dar sunt întorşi din drum la frontieră şi trebuie să se ascundă.

Un tânăr politician ambitios pe nume Óscar Peluchonneau este desemnat să conducă „vânătoarea” acestor fugari. El motivează faptul că pentru a putea să îl prindă pe acest om trebuie mai întâi să ajungă să îl cunoască, aşa că începe să studieze viaţa lui Neruda şi poeziile acestuia. Între timp, Neruda doreşte să mobilizeze o rezistenţă şi îşi face o apariţie bruscă, iar apoi lasă volume cu poeziile sale pentru oameni.

Imediat se iscă un joc de-a şoarecele şi pisica, iar Peluchonneau şi poliţia se regăsesc mereu cu un pas în urmă. Când vânătoarea se apropie tot mai mult, prietenii lui Neruda aranjează cu nişte contrabandişti să îl preia şi să-l treacă frontiera cu calul. Delia va trebui să rămână în urmă şi este luată la întrebări de Peluchonneau. Ea îi spune că fiecare poveste are un personaj principal, iar restul fiind secundare, astfel că în această poveste poliţistul este personaj secundar. Această remarcă îl nelinişteşte pe poliţist care pare un poliţist dedicat, dar nu a fost niciodată sigur despre identitatea sa interioară.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Neruda (2016), filme online subtitrat în Română

Neruda (2016), filme online subtitrat în Română După ce câştigă alegerile electorale din anul 1946 primind ajutor important din partea Comuniştilor, noul preşedinte al statului Chile se întoarce împotriva lor, interzice partidul şi ordonă arestări în masă. Senatorul Pablo Neruda fostul ambasador şi un foarte cunoscut poet, îşi face cunoscută rapid opoziţia faţă de represiunea […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?