Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Naked – Gol in ziua nuntii (2017), filme online subtitrate în Română

Advertising

Loading...

Profesorul suplinitor Rob Anderson primeşte oferta de-a deveni profesor cu norma întreagă, dar nu prea şi-ar dori să se angajeze la o sarcină atât de solicitantă pe termen prea lung. El şi logodnica sa, doctoriţa Megan Swope, se duce în Charleston, Carolina de Sud, pentru a îşi uni destinele în ziua următoare. Tatăl lui Megan nu este deloc de acord ca fiica lui să se mărite cu Rob, el fiind un om de afaceri influent pe nume Reginald.

Pentru a-şi face din nou cunoscută opinia dezaprobatore, el l-a invitat la petrecere şi pe fostul iubit al lui Megan, un om de mare succes în carieră pe nume Cody. Rob iese în oraş cu cel mai bun prieten al său şi viitor cavaler de onoare, Benny, pentru a se bucura de ultima noapte de burlăcie. Problema apare a doua zi dimineaţa când Rob se trezeşte gol puşcă în liftul unui hotel aflat la foarte mare distanţă de biserica unde ar urma să se însoare.

El este arestat pentru exibiţionism, dar când clopotele bisericii bat, el este tras înapoi în timp, trezindu-se din nou în acel lift, tot gol puşcă, dar cu o oră mai devreme. Rob se află într-o buclă temporală şi îşi retrăieşte la nesfârşit această oră. Disperat să ajungă în cele din urmă la nuntă, Rob încearcă să se adapteze treptat la această situaţie. Când află că nicio nuntă nu a fost vreodată anulată la acea biserică, el se gândeşte că poate este un semn de la Dumnezeu pentru a se anula chiar nunta lui.

țe necunoscute au conspirat pentru a-l face pe Rob să trăiască în mod repetat această oră, până când, în cele din urmă se va maturiza și va deveni omul cu care logodnica lui uimitoare merită să se căsătorească.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Naked – Gol in ziua nuntii (2017), filme online subtitrate în Română

Profesorul suplinitor Rob Anderson primeşte oferta de-a deveni profesor cu norma întreagă, dar nu prea şi-ar dori să se angajeze la o sarcină atât de solicitantă pe termen prea lung. El şi logodnica sa, doctoriţa Megan Swope, se duce în Charleston, Carolina de Sud, pentru a îşi uni destinele în ziua următoare. Tatăl lui Megan […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?