Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Mute 2018, filme online subtitrate în Română

Advertising

Loading...

Mute – Mut 2018, film online HD subtitrat în Română

Un accident din copilărie îi răneşte grav gâtul lui Leo. Mama lui Amish devotată refuză operaţia care l-ar salva, astfel că Leo greşte fără capacitatea de-a vorbi. Ca adult în anul 2035, el lucrează pe post de barman într-un club de striptease din Berlin şi are o relaţie cu o chelneriţă de acolo pe nume Naadirah. Ea speră că prietenul Luba nu îi va spune lui Leo despre trecutul ei umbros sau nevoia disperată de bani.

După ce Stuart, un client rudimentar, o hărţuieşte sexual pe Naadirah, Leo îl atacă pe acesta. Ea îl calmează pe Leo spunându-i că are nevoie să-şi păstreze locul de muncă. Maksim, proprietarul clubului, îl ameninţă pe Leo că o va păţi dacă mai cauzează probleme la locul de muncă. Naadirah apare în pragul uşii lui Leo plângând şi încearcă să îi spună ceva important; Leo îi spune că atât timp cât nu-l va părăsi atunci nu e nimic important şi îi face un cadou.

În altă parte, mafioţii lui Maksim se întâlnesc cu doi chirurgi americani cunoscuţi drept Cactus Bill şi Duck, aceştia conducând o clinică ce îşi desfăşoară activitatea pe piaţa neagră. Bill vrea cu disperare să plece din Berlin şi l-a presat pe Maksim să îi facă rost de documente false atât pentru el cât şi pentru fiica sa, Josie. Duck, totuşi, se simte bine în capitala Germaniei şi are o afacere complementară. După o vreme, îngrijorat că nu o mai poate contacta pe Naadirah, Leo îl caută pe Luba, însă acesta refuză să îl ajute.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Mute 2018, filme online subtitrate în Română

Mute – Mut 2018, film online HD subtitrat în Română Un accident din copilărie îi răneşte grav gâtul lui Leo. Mama lui Amish devotată refuză operaţia care l-ar salva, astfel că Leo greşte fără capacitatea de-a vorbi. Ca adult în anul 2035, el lucrează pe post de barman într-un club de striptease din Berlin şi […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?