Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Mutant Chronicles, Online Subtitrat

Advertising

Loading...

Povestea este plasată în anul 2707, iar majoritatea tehnologiilor sunt propulsate de aburi, oamenii epuizând toate resursele naturale ale Pământului. Protagonistii trebuie să se lupte cu nişte oameni mutanţi care au fost eliberaţi în mod accidental. Povestea este centrată în jurul unei „maşinării” care a venit din spaţiu în urmă cu zece mii de ani.Maşinăria a produs mutaţii oamenilor făcându-i un fel de drone ucigaşe cunoscute drept „mutanţi” care aduc noi victime pentru a fi convertite.

Ascunsă în urmă cu mii de ani de către triburile oamenilor, maşinăria este descoperită accidental în timpul unei mari bătălii purtate în Europa de Est între două dintre cele patru corporaţii care conduc în acel moment întreaga lume. În decurs de şase săptămâni lumea este cucerite aproape în totalitate de către hoardele de mutanţi. O parte din populaţie a fost evacuată pe planeta Marte, dar milioane de oameni încă mai rămân pe un Pământ aflat în pragul distrugerii.

Un grup de soldaţi este alcătuit pentru a duce un alt dispozitiv antic în inima maşinăriei într-o tentativă sinucigaşă de-a o distruge. În schimb, ei vor primi bilete pentru ca oamenii dragi lor să fie transferaţi către Marte unde să locuiască în siguranţă. În drum, nava lor spaţială este doborâtă de către o navetă kamikaze pilotată de către un mutant. Grupul este forţat să se lupte cu mutanţii prin tuneluri subterane pentru a ajunge la maşinăria cu pricina în speranţa că vor salva ceea ce a mai rămas din omenire.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Mutant Chronicles, Online Subtitrat

Povestea este plasată în anul 2707, iar majoritatea tehnologiilor sunt propulsate de aburi, oamenii epuizând toate resursele naturale ale Pământului. Protagonistii trebuie să se lupte cu nişte oameni mutanţi care au fost eliberaţi în mod accidental. Povestea este centrată în jurul unei „maşinării” care a venit din spaţiu în urmă cu zece mii de ani.Maşinăria […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?