Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Mulan (2019) online subtitrat in romana

Advertising

Loading...

Mulan (2019) online subtitrat in romana. Bazat pe filmul animat „Mulan” din 1998, pelicula urmărește povestea unei tinere fete chineze care se deghizează într-un războinic și îi ia locul tatălui ei bolnav în armata pregătită de luptă. Când împăratul chinez emite un decret conform căruia un bărbat din fiecare familie din țară trebuie să se alăture armatei imperiale pentru a lupta împotriva invadatorilor din nord, Hua Mulan, fiica cea mare a unui venerabil războinic, încearcă să ia locul tatălui său bolnav. Pretinzând că este un soldat pe nume Hua Jun, ea este testată la fiecare pas al procesului de învățare, mobilizându-și în fiecare zi puterea interioară pentru a-și explora adevăratul potențial. Pentru tânără începe o călătorie epică care o va transforma într-un războinic admirat, câștigând respectul unei națiuni recunoscătoare și al unui tată mândru.

Filmul Mulan (2020), se lanseaza in 5 iunie 2020, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Mulan (2019) online subtitrat in romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!


Informatii despre film Adaugat acum 4 months in urma
Mulan (2019) online subtitrat in romana

Mulan (2019) online subtitrat in romana. Bazat pe filmul animat „Mulan” din 1998, pelicula urmărește povestea unei tinere fete chineze care se deghizează într-un războinic și îi ia locul tatălui ei bolnav în armata pregătită de luptă. Când împăratul chinez emite un decret conform căruia un bărbat din fiecare familie din țară trebuie să se […]

Genul: Aventuri, Drama, Familie, film subtitrat, filme 2019

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?