Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Mortal Engines 2018 online subtitrat hd

Advertising

Loading...
Vizionati acum pelicula Mortal Engines 2018 online subtitrat in romana, un film online foarte bun pe care vi-l recomandam. Se incadreaza in genurile Actiune, Fatenzie si SF, fiind regizat de catre neozeelandezul Christian Rivers.

In film este vorba despre Tom, un londonez de douăzeci de ani care a trăit numai în orașul său natal care călătorește, iar picioarele lui nu au atins niciodată iarbă, noroi sau pământ. Primul său gust din exterior vine brusc: Tom se opune încercării mascate a lui Hester de a ucide pe Thaddeus Valentine, un om puternic pe care îl învinovățește pentru uciderea mamei sale și atât Hester, cât și Tom ajung să fie aruncați din “mișcarea” oraș și pe cont propriu.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Mortal Engines 2018 online subtitrat hd

Vizionati acum pelicula Mortal Engines 2018 online subtitrat in romana, un film online foarte bun pe care vi-l recomandam. Se incadreaza in genurile Actiune, Fatenzie si SF, fiind regizat de catre neozeelandezul Christian Rivers. In film este vorba despre Tom, un londonez de douăzeci de ani care a trăit numai în orașul său natal care […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?