Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Monster High (2018) Online Subtitrat HD

Advertising

Loading...


Monster High (2018) Online Subtitrat in limba romana. Anul trecut, Universal a anunțat că studioul a aprins verde o adaptare a filmului de acțiune în direct, a seriei de păpuși Mattel Monster High. Filmul este așteptat în mod firesc și se așteaptă să fie cea mai nouă senzație de franciză a lui Universal – aderarea la seriile Jurassic Park, Fast & Furious și Back To The Future din salonul studioului – și au dezvoltat cu meticulozitate proiectul care va ieși anul viitor. Și acum are în sfârșit un director.
Termenul limită arată că Ari Sandel, directorul Short Story, câștigător al premiului Oscar, va prelua conducerea filmului, despre care Universal speră că va contribui la resuscitarea interesului pentru monștrii clasici de groază universală precum Frankenstein, Dracula și Wolfman. Anterior a fost anunțat că echipa producătoare include Josh Schwartz de Gossip Girls și The Carrie Diaries și Stephanie Savage de la The O.C. și Endless Love – ea a scris scenariul – precum și Craig Zadan și Neil Meron de la Footloose și Drop Dead Diva. Cei doi din urmă au adus proprietatea la Universal, care i-au atașat personajei, în timp ce jucăria se afla încă în faza de prototip. Monster High (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme de animatie 2018. Monster High se bazează pe linia păpușilor Mattel de succes, care a explodat în ultimii ani pentru a deveni a doua cea mai mare franciză de papusi din spatele Barbie, cu un profit de peste un miliard de dolari. Seria lansată în 2010 și a fost creată de Garrett Sander cu artă și design de Kellee Riley și Glen Hanson. Franciza sa dovedit deja a fi un câștigător și este un pariu profitabil pentru Universal, deoarece a lansat deja o gamă extinsă de produse care include seturi de jocuri, jocuri video, staționare, accesorii și îmbrăcăminte, -to-DVD-uri și o serie web care probabil a ajutat la obținerea filmului de lung metraj, deși aceasta va fi prima ediție oficială live-action.
Franciza Monster High se desfășoară în orașul New Salem, Oregon, un loc unde oamenii și monștrii trăiesc la unison și urmează copiii adolescenți ai unor monștri celebri din literatura clasică și mitologia în timp ce merg la liceu la Monster High. Printre fete și băieți sau, așa cum sunt menționate în serie, „ghouls” și „mansters”, sunt Clawdeen Wolf, fiica dulce, ieșită din Wolfman; Cleo de Nile, fiica de 582 de ani a mumiei și căpitanul echipei „îngrozitoare”; Draculaura, fiica de 1599 de ani a contelui Dracula, care, atribuindu-i dieta vegetariană, nu bea sânge; Frankie Stein, fiica veche de 15 de zile a monștrilor lui Frankenstein și a mirelui său; Ghoulia Yelps, fiica inteligentă dar nereușită a zombiilor; și Lagoona Blue, fiica de la Nymfa australiană a fiicei Gill-man de la Creatura Lagunei Negre, care are capacitatea de a vorbi cu animalele. Monster High (2018) Online Subtitrat este un film de animatie foarte popular. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Monster High (2018) Online Subtitrat HD

Monster High (2018) Online Subtitrat in limba romana. Anul trecut, Universal a anunțat că studioul a aprins verde o adaptare a filmului de acțiune în direct, a seriei de păpuși Mattel Monster High. Filmul este așteptat în mod firesc și se așteaptă să fie cea mai nouă senzație de franciză a lui Universal – aderarea la […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?