Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Mom and Dad (2018)

Advertising

Loading...

Pe acest site poti viziona filmul hd mom and dad 2018 online subtitrat in romana. Genul acestui film online este clasificat in categoria filmelor de Thriller, si articolul adaugat pe data de 15 februarie 2018.

Filmul este aparut in anul 2018, si il puteti viziona aici pe site-ul nostru Vezi Filme Online cu o claritate a video-ului HD.

La fel ca multe filme de cult (er) cult înaintea ei, comedia americană de groază „Mama și tata” este un gust dobândit. Plăcerea dvs. depinde în mare parte, dar nu în întregime, de răspunsul dvs. la conceptul său de zgârie-nori: ce ar fi dacă o epidemie misterioasă, declanșată de ceva atât de simplu și inexplicabil ca un semnal de televiziune, a condus părinții să vrea să-și omoare copiii? Este o idee grozavă, una care scriitorul / regizorul Brian Taylor- jumătate din duo-ul din spatele filmelor „Crank” și „relativ timid”, dar, în caz contrar, suficient de „super-erou”, „Ghost Rider: Spirit of Vengeance” – cu care te distrezi. Totuși, „Mama și tata” este, de asemenea, ca și alte filme de cult, în care creatorii nu reușesc să urmeze multe din ideile lor mai tantalizante. Veți iubi sau urăsc acest film pe baza energiei și atitudinii sale, nu a preciziei sale conceptuale sau a înțelegerii. Dar ceea ce face Taylor și jocul său, condus de Selma Blair și Nicolas Cage , te vor lăsa entuziasmați și dornici de mai mult.

Având în vedere acest lucru, ceea ce este cel mai surprinzător cu privire la „mama și tata” este modul în care Taylor este de obicei capabil să traducă interesele sale mutante în ideile sale de bază ale filmului într-o lungă, viteza de mișcare a adrenalinei. Multe filme de gen contemporan au doar câteva momente de stand-out sau idei. De fapt, dacă ați auzit de „mama și tata” până acum, este probabil că audiențele de la festivalurile de film au vorbit deja despre scena delirioasă în care Cage, oferind una dintre melodiile lui inspirată pe camere, atacă o masă de biliard cu în timp ce cântă „The Hokey Pokey”. Dar audiența timpurie nu vorbește suficient despre cum se termină secvența: Cage și Blair, ca părinți nefericiți, Brent și Kendall, au o conversație inimaginabilă între inimă și inimă despre dezamăgirea lor post-părinților. El a avut vise pentru viitorul lor, care pur și simplu nu a ieșit. Ea răspunde în natură prin liniștirea lui: așa a făcut și ea. În acest moment, vi se reamintește că Cage nu este doar o mare zonă de dezastru pentru bărbați – este, de asemenea, (uneori) foarte răspunzător la co-stele precum Blair, sau chiar „Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans” -stea Eva Mendes înainte de asta. Și cea mai bună parte despre această scenă? Brent și Kendall se leagă chiar înainte de a face un efort reînnoit pentru a-și lua un ferăstrău electric la ușa de la subsol, pentru a-și putea ucide copiii.

Dar eu mă duc înainte. „Mama și tata” nu este doar unul dintre cele mai bune filme recente ale lui Nicolas Cage. Acesta este un film cu o astfel de personalitate infecțioasă care reușește să depășească cumva câteva etape inițiale greșite. Setarea este simplă: Brent și Kendall sunt părinți reprimați de…

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Mom and Dad (2018)

Pe acest site poti viziona filmul hd mom and dad 2018 online subtitrat in romana. Genul acestui film online este clasificat in categoria filmelor de Thriller, si articolul adaugat pe data de 15 februarie 2018. Filmul este aparut in anul 2018, si il puteti viziona aici pe site-ul nostru Vezi Filme Online cu o […]

Genul: 2018

Tag-uri: ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?