Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Mission Impossible – Fallout 2018 online gratis subtitrat in romana

Advertising

Loading...
Mission Impossible – Fallout 2018 online gratis subtitrat in romana
Un viitor film de acțiune spion american din 2018 scris, co-produs și regizat de Christopher McQuarrie. Este cea de-a șasea tranșă din seria de film Mission: Impossible. Este vorba de Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Michelle Monaghan și Alec Baldwin, care își reiau rolurile din filmele precedente, când Henry Cavill și Angela Bassett se alătură francizei. Filmul este programat să fie lansat pe 27 iulie 2018 și va fi primul din seria care va fi lansată în RealD 3D și IMAX 3D; va avea de asemenea o versiune 2D IMAX.

Când o misiune a FMI se termină prost, lumea se confruntă cu consecințe rele. În timp ce Ethan Hunt se ocupă de el însuși să-și îndeplinească informarea inițială, CIA începe să pună la îndoială loialitatea și motivele sale. Hunt se află într-o cursă împotriva timpului, vânată de asasini și foști aliați, încercând în același timp să prevină o catastrofă globală.

Mission Impossible – Fallout 2018 online subtitrat in romana

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Mission Impossible – Fallout 2018 online gratis subtitrat in romana

Mission Impossible – Fallout 2018 online gratis subtitrat in romanaUn viitor film de acțiune spion american din 2018 scris, co-produs și regizat de Christopher McQuarrie. Este cea de-a șasea tranșă din seria de film Mission: Impossible. Este vorba de Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Michelle Monaghan și Alec Baldwin, care […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?