Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Mile 22 (2018) online subtitrat hd

Advertising

Loading...
Mile 22 (2018) film online subtitrat in romana hd este un film online subtitrat de actiune, care cu siguranta va fi pe placul dumneavoastra. Mile 22 este un film thriller de acțiune american în regia lui Peter Berg, cu un scenariu de Lea Carpenter, dintr-o poveste de Carpenter și Graham Roland. Filmul este Mark Wahlberg, John Malkovich, Lauren Cohan, Iko Uwais și Ronda Rousey. Filmul este programat să fie lansat pe 17 august 2018.

Daca va intrebati despre ce este vorba, ei bine, este vorba despre un ofițer american de informații de elită (jucat de Mark Wahlberg) care încearcă să-și scoată în secret un ofițer de poliție cu informații sensibile (jucat de actorul indonezian și artistul marțian Iko Uwais) din țara sa de origine din Asia de Sud-Est. Mai pe scurt, un film extrem de bun plin de actiune, pe care merita sa il vizionati.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Mile 22 (2018) online subtitrat hd

Mile 22 (2018) film online subtitrat in romana hd este un film online subtitrat de actiune, care cu siguranta va fi pe placul dumneavoastra. Mile 22 este un film thriller de acțiune american în regia lui Peter Berg, cu un scenariu de Lea Carpenter, dintr-o poveste de Carpenter și Graham Roland. Filmul este Mark Wahlberg, […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?