Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Midnight Run 1988 (Cursa de la miezul nopţii) film online HD subtitrat în Română

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Midnight Run 1988 (Cursa de la miezul nopţii) film online HD subtitrat în Română

Vânătorul de recompense Jack Walsh este solicitat de Eddie Moscone să aducă un contabil pe nume Jonathan „The Duke” Mardukas înapoi în Los Angeles. Contabilul a delapidat suma de 15 milioane de dolari de la un mafiot din Chicago pe nume Jimmy Serrano. Walsh trebuie să-l aducă pe Mardukas înapoi în decurs de cinci zile. Moscone spune că misiunea este una foarte simplă, însă Walsh solicită suma de 100 de mii de dolari pentru a se ocupa de acest caz.

După aceea, Walsh este abordat de agentul FBI Alonzo Mosley, care doreşte ca Mardukas să depună marturie împotriva lui Serrano şi îi ordonă lui Walsh să nu se atingă de acesta. Walsh nu se lasă intimidat şi în schimb îi fură legitimaţia lui Mosley pe care o foloseşte ca să se pretindă agent FBI în timp ce îl caută pe individ. Oamenii lui Serrano, Tony şi Joey, îi oferă lui Walsh suma de un milion de dolari pentru a-l preda pe Mardukas lor, însă el îi refuză.

Walsh îl capturează pe Mardukas în New York şi îl sună pe Moscone de pe aeroport, neştiind că telefonul acestuia este ascultat de către FBI şi că asistentul său Jerry este cârtiţa lui Serrano. Cu toate acestea, Mardukas mimează un atac de panică în avion şi face în aşa fel încât să-şi continue călătoria cu trenul. Când Walsh şi Mardukas nu ajung la timp în Los Angeles, Moscone îl aduce în ecuaţie pe rivalul vânător de recompense Marvin Dorfler pentru a-i găsi pe amândoi.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?