Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Micul Prinț (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Micul Prinț (2018) Online Subtitrat gratis la calitate HD. Cine nu a citit Micul Print, una dintre cele mai cunoscute povestiri ale literaturii moderne contemporane? Autorul și avionatorul lui Antoine de Saint-Exupéry, publicat pentru prima oară în 1943 și clasat printre cele mai bine vândute 50 de cărți din lume, este mult mai mult decât un basm. Chiar dacă în general este clasificată ca literatură pentru copii, Micul Printan oferă o parabolă care a devenit deosebit de populară printre cititorii adulți. Povestea simplă juxtapută lumea actuală, care este condusă de efortul de a controla natura, dominanța tehnologiei, materialismul și egoismul, cu vederea pură a unui băiat. Tânărul erou are sens în alte lucruri – prietenie și iubire. El le descoperă în timpul rătăcirilor sale pe șapte planete, cu universul copiilor în conflict cu cel al celor în vârstă.
Producția noastră combină tehnica multi-screen cu proiecții de actorie în direct, dans, muzică, cântec și film. Povestea nu are nimic de ceea ce așteaptă audiența: deșertul terestru și pilotul, locuitorii celor șapte planete: Regele, Omul Nebun, Bețivul, Omul de Afaceri, Lamplighterul, Geograful sau Trandafirul. Totuși, este de la sine înțeles că producția originală de teatru cuprinde numeroase surprize! Micul Prinț (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018.
Durata aproximativă de funcționare, inclusiv întreruperea: 1 oră, 50 de minute, o pauză de 20 de minute.
Performanța folosește în subtitrări în limba germană și engleză.
Auspiciile producției au fost preluate de Ambasadorul Republicii Franceze în Republica Cehă, H.E. Dl Jean-Pierre Asvazadourian. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Micul Prinț (2018) Online Subtitrat

Micul Prinț (2018) Online Subtitrat gratis la calitate HD. Cine nu a citit Micul Print, una dintre cele mai cunoscute povestiri ale literaturii moderne contemporane? Autorul și avionatorul lui Antoine de Saint-Exupéry, publicat pentru prima oară în 1943 și clasat printre cele mai bine vândute 50 de cărți din lume, este mult mai mult decât un […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?