Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Mereu în offside – Playing for Keeps, online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

Mereu în offside – Playing for Keeps (2012), online pe net subtitrat in limba Româna

Faceți cunoștință cu George Dryer (Gerard Butler), un cunoscut fotbalist în tinerețe, acum aproape falit. S-a întors în orășelul de provincie McLean, Virginia ca să își îmbunătățească relația cu fiul său de nouă ani, Lewis (Noah Lomax), pe care l-a văzut destul de rar de când s-a despărțit de mama sa, Stacie (Jessica Biel). Deși a făcut nenumărate greșeli în trecut, George este dispus să facă compromisuri, de dragul copilului, și să găsească un loc de muncă în apropiere.

Ca să păstreze o relație bună cu cel mic, Stacie îl convinge pe George să antreneze echipa de fotbal a lui Lewis. Ce nu anticipaseră cei doi este însă atenția pe care o primește bărbatul din partea părinților copiilor din echipă.

Printre femeile atrase ca un magnet de George se numără Barb (Judz Greer), care vrea să se convingă că mai este încă atrăgătoare, după un divorț urât. Apoi este Denise (Catherine Zeta-Jones), o casnică plictisită, crainic de știri în tinerețe, care se oferă să îl ajute pe George să ajungă prezentator de știri sportive. Nu în ultimul rând, sponsorul echipei, înstăritul Carl King (Dennis Quaid), se împrietenește cu George ca să le dovedească asociaților săi cât de apropiat este el de o fostă vedetă. Chiar și soția lui Carl, Patti (Uma Thurman), care i-a fost credincioasă soțului infidel până acum, îi face avansuri lui George, pentru că găsește la el tot ce îi lipsește soțului său.

Poate că George are situația în control pe teren, însă toate aceste tentații îl împiedică să petreacă timp cu fiul său. Cum va reuși fotbalistul să fie un tată bun pentru Lewis și să se împace cu Stacie, când toată lumea se luptă pentru un strop din atenția sa?

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Mereu în offside – Playing for Keeps, online pe net subtitrat in limba Româna

Mereu în offside – Playing for Keeps (2012), online pe net subtitrat in limba Româna Faceți cunoștință cu George Dryer (Gerard Butler), un cunoscut fotbalist în tinerețe, acum aproape falit. S-a întors în orășelul de provincie McLean, Virginia ca să își îmbunătățească relația cu fiul său de nouă ani, Lewis (Noah Lomax), pe care l-a […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?