Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Men in Black III – Barbati in negru 3, filme online HD subtitrat în Română

Advertising

Loading...

Men in Black III – Barbati in negru 3, filme online HD subtitrat în Română

În 2012, un criminal extraterestru numit Boris Animalul scapă dintr-o închisoare de maximă siguranţa aflată pe Lună şi soseşte pe Terra cu intenţia de-a se răzbuna pe Agentul K, cel care i-a împuşcat în picior şi l-a capturat în anul 1969. El îl confruntă pe K şi îl ameninţă spunându-i că e ca şi mort. Partenerul lui K este Agentul J, iar acesta se întoarce la sediul MiB unde descoperă că Agentul K nu a fost doar responsabil pentru capturarea lui Boris ci şi pentru activarea unui scut care a prevenit cucerirea Pământului de către semenii lui Boris.

Boris călătoreşte în timp în încercarea de a-l ucide pe tânărul K. Cu istoria alterată în aşa fel încât K să fie mort demult, J realizează că doar memoria lui a rămas nealterată numai că nimeni din Agenţia nu înţelege obsesia lui referitor la K până când Agentul O, noul Şef, deduce că ar putea să se fi produs o fractură în continuitatea spaţiu-timp.

Cu Agentul K ieşit din peisaj, scutul nu a mai fost activat niciodată şi nu există nimic care să protejeze Pământul prezent de invazia extratereştrilor astfel că J va trebui să călătorească şi el înapoi în anul 1969 pentru a-l salva pe K. În ’69, J se duce pe Coney Island ştiind din înregistrările Agenţiei că Boris va comite crima acolo. El îl găseşte pe Boris, dar este descoperit şi arestat de tânărul K, iar apoi îl duce pe acesta la sediul MiB unde intenţionează să-l neutralizeze, însă hotărăşte îl ultima clipă să acorde un pic de atenţie spuselor lui J.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Men in Black III – Barbati in negru 3, filme online HD subtitrat în Română

Men in Black III – Barbati in negru 3, filme online HD subtitrat în Română În 2012, un criminal extraterestru numit Boris Animalul scapă dintr-o închisoare de maximă siguranţa aflată pe Lună şi soseşte pe Terra cu intenţia de-a se răzbuna pe Agentul K, cel care i-a împuşcat în picior şi l-a capturat în anul […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?