Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Mary Magdalene – Maria Magdalena (2018), online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Mary Magdalene – Maria Magdalena (2018), online pe net subtitrat in limba Româna

Filmul îşi desfăşoară evenimentele în secolul Întâi al Erei noastre, atunci când o tânără femeie hotărăşte să îşi părăsească familia tradiţională şi micul oraş pescăresc unde s-a născut şi a crescut pentru a se alătura unei noi mişcări sociale radicale. La conducerea acestei mişcări se află nimeni altul decât însuşi Iisus din Nazaret, care promite că lumea întreagă este în plin curs de schimbare! Maria caută un nou stil de viaţă şi o autenticitate care îi sunt interzise de înalţii prelaţi rigizi de la acea vreme.

În timp e notorietatea grupului se răspândeşte tot mai mult şi o mulţime de adepţi se alătură mişcării lui Iisus, fiind impresionaţi de mesajele inspiraţionale pe care le transmite El, calătoria spirituală a Mariei o va aduce în centrul unei oveşti care va ajunge pâna în capitala Ierusalim, iar acolo Ea va trebui să se confrunte cu realitatea destinului pe care-l are Iisus şi locul avut de ea în toată această poveste.

Tags: Dramă, Drama, Filme 2018, Filme Drama, Filme dupa ani, Filme HD RO, Filme History, Filme Istoric, Filme noi, Filme Online, Filme pe mediarpl, History, Istoric

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?