Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Maria Magdalena (2018) Film online subtitrat HD

Advertising

Loading... Acum un an, Harvey Weinstein conducea ceea ce ar fi putut fi ultima lui campanie Oscar. A fost pentru „Lion”, în regia lui Garth Davis și a jucat împreună cu Rooney Mara, iar mogulul companiei Weinstein probabil spera să aibă un alt concurent al Academiei cu un nou film din aceeași echipă – biopicul biblic „Maria Magdalena„. a fost amânată până anul viitor, dar există un nou trailer de la distribuitorul său britanic, Universal, pentru a atrage publicul acum.
Doamna Mara descrie femeia descrisă în Noul Testament ca fiind un urmaș loial al lui Isus (jucat de Joaquin Phoenix, care a lucrat cu actrița în filmul „Ea” din 2013). Filmul include, de asemenea, Chiwetel Ejiofor („12 ani un sclav”) ca apostolul Pavel și Tahar Rahim („Un Profet”) ca Iuda. Filmul Maria Magdalena 2018 online subtirat face parte din categoria filme crestine 2018. Noul trailer promite că filmul va dezvălui „povestea nespusă” a Mariei Magdalena și a lui Isus Hristos, care îi spune că, înainte de a pune întrebarea, „nimeni nu ma întrebat cum mă simt” să fiu fiul lui Dumnezeu. Alte scenarii îl dramatizează pe Isus evacuând schimbătorii de bani din Templu și răstigniți.
Filmele biblice anterioare, cum ar fi „Ultima ispită a lui Hristos” și „Patimile lui Hristos”, au generat controverse. Rămâne de văzut dacă acesta va fi cazul cu „Maria Magdalena”, care lovește teatrele americane pe 30 martie 2018, cu două zile înainte de Paște. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Maria Magdalena (2018) Film online subtitrat HD

 Acum un an, Harvey Weinstein conducea ceea ce ar fi putut fi ultima lui campanie Oscar. A fost pentru „Lion”, în regia lui Garth Davis și a jucat împreună cu Rooney Mara, iar mogulul companiei Weinstein probabil spera să aibă un alt concurent al Academiei cu un nou film din aceeași echipă – biopicul biblic […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?