Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Margin Call – Panică pe Wall Street, online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

Analistul de risc începător, Seth Bregman (Penn Badgley), colegul său, Peter Sullivan (Zachary Quinto), şi şeful biroului de tranzacționare, Will Emerson (Paul Bettany), fac parte dintr-o echipă de resurse umane angajaţi temporar de o companie (niciodată menţionată). Într-o zi normală de muncă, aceştia desfăşoară o concediere în masă, neanunţată în prealabil, chiar la etajul propriu-zis al tranzacţionărilor. Unul dintre angajaţii concediaţi este şeful lui Peter şi Seth, Eric Dale (Stanley Tucci), șef de gestionare a riscurilor de la etajul respectiv. Dale încearcă să-i spună (acum) fostului său angajator că firma ar trebui să se uite la ceea ce a lucrat el până atunci, dar singurul interes al personalului de resurse umane este că acesta să părăsească cât mai repede clădirea.

În timp ce Dale este escortat afară, acesta îi dă lui Peter un stick de memorie USB cu un proiect la care el a lucrat, spunându-i să se uite cu atenţie. În acea noapte, Sullivan termină proiectul lui Dale și descoperă că volatilitatea actuală din portofoliul firmei de obligaţiuni ipotecare va depăși în curând nivelurile istorice de volatilitate ale pozițiilor. Din cauza îndatorării excesive, în cazul în care activele firmei scad cu 25% din valoare, firma va suferi o pierdere mai mare decât capitalizarea bursieră. De asemenea, el descoperă că, având în vedere perioada în care firma deține astfel de titluri, această pierdere trebuie să aibă loc foarte curând. Sullivan îl avertizează pe Emerson, care îl cheamă pe şeful etajului Sam Rogers (Kevin Spacey).

Angajații rămân la firmă pentru o serie de întâlniri cu din ce în ce mai mulţi directorii executivi, inclusiv şeful de departament Jared Cohen (Simon Baker), responsabilul-şef de gestionare a riscurilor Sarah Robertson (Demi Moore), și în cele din urmă, cu directorul general John Tuld (Jeremy Irons). Planul lui Cohen este ca firma să-și vândă rapid toate activele „toxice”, înainte ca piaţa să vadă inutilitatea lor, limitând astfel expunerea firmei, o idee îmbrăţişată de Tuld, dar respinsă vehement de Rogers.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Margin Call – Panică pe Wall Street, online pe net subtitrat in limba Româna

Analistul de risc începător, Seth Bregman (Penn Badgley), colegul său, Peter Sullivan (Zachary Quinto), şi şeful biroului de tranzacționare, Will Emerson (Paul Bettany), fac parte dintr-o echipă de resurse umane angajaţi temporar de o companie (niciodată menţionată). Într-o zi normală de muncă, aceştia desfăşoară o concediere în masă, neanunţată în prealabil, chiar la etajul propriu-zis al […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?