Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Manchester by the Sea (2016), filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

Manchester by the Sea 2016, filme online subtitrat în Română

Lee Chandler (Casey Affleck) este un om de serviciu rezervat din Quincy, Massachusetts, care are parte de un stres foarte mare; pe lângă tensiunile de la serviciu, el ajunge implicat şi într-o bătaie în bar. Într-o dimineaţă, el primeşte un mesaj de la George, un prieten de familie, care-l informează că fratele său Joe tocmai a avut un atac de cord. Din păcate pentru Lee, fratele său moare înainte ca el să ajungă la spital şi să-şi ia adio.

Lee se duce în oraşul său natal, Manchester-by-the-Sea pentru a da tragica veste nepotului său, Patrick (Lucas Hedges). Rămânând acasă la Joe până aranjează toate formalităţile pentru înmormântare şi a avea grijă temporar de Patrick, Lee este şocat să descopere că Joe l-a numit pe el tutorele nepotului său. Pentru a-şi asuma acest rol, Lee ar trebui să se mute definitiv în Manchester, lucru care îi este greu de făcut pentru că este chinuit de mai multe amintiri extrem de dureroase care l-au determint să plece de acolo.

Printre aceste amintiri se numără cea a morţii celor trei copii ai lui într-un incendiu pe care el l-a provocat fără să vrea şi apoi a încercat să se sinucidă fiind copleşit de remuşcări, iar apoi a divorţat de soţia Randi (Michelle Williams). Deoarece cadavrul lui Joe trebuie ţinut la congelator până în primăvară când pământul se va înmuia şi se va putea săpa groapa, Lee este nevoit să rămână în Manchester până atunci. Patrick se opune vehement prezervării cadavrului tatălui său şi doreşte să se sape mormântul acum, nu la primăvară.

After his older brother passes away, Lee Chandler is forced to return home to care for his 16-year-old nephew. There he is compelled to deal with a tragic past that separated him from his family and the community where he was born and raised.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Manchester by the Sea (2016), filme online subtitrat în Română

Manchester by the Sea 2016, filme online subtitrat în Română Lee Chandler (Casey Affleck) este un om de serviciu rezervat din Quincy, Massachusetts, care are parte de un stres foarte mare; pe lângă tensiunile de la serviciu, el ajunge implicat şi într-o bătaie în bar. Într-o dimineaţă, el primeşte un mesaj de la George, un […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?