Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Mamma Mia 2: Here We Go Again 2018 online subtitrat

Advertising

Loading...
Mamma Mia 2: Here We Go Again 2018 film online subtitrat in romana hd

Mamma Mia! Here We Go Again este un film de comedie romantică muzicală, regizat și scris de Ol Parker, dintr-o poveste de Parker, Catherine Johnson și Richard Curtis. Este continuarea filmului Mamma Mia! 2008, care se bazează pe muzica cu același nume. Lily James, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Julie Walters, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Dominic Cooper, Cher și Meryl Streep.

Zece ani mai târziu, pe insula grecească Kalokairi, Sophie (Amanda Seyfried) este însărcinată cu copilul lui Sky (Dominic Cooper) în timp ce conduce vila mamei sale (Meryl Streep). Relația ei cu Sky a fost turbulentă și complicată pentru o vreme. Se confruntă cu sine și se îngrijorează că nu o poate face singură fără mama ei, dar cu îndrumarea lui Tanya (Christine Baranski) și a lui Rosie (Julie Walters), Sophie va afla mai mult despre trecutul lui Donna.

Mamma Mia 2: Here We Go Again 2018 online subtitrat

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Mamma Mia 2: Here We Go Again 2018 online subtitrat

Mamma Mia 2: Here We Go Again 2018 film online subtitrat in romana hd Mamma Mia! Here We Go Again este un film de comedie romantică muzicală, regizat și scris de Ol Parker, dintr-o poveste de Parker, Catherine Johnson și Richard Curtis. Este continuarea filmului Mamma Mia! 2008, care se bazează pe muzica cu același […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?